Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

HomeAway kilpailun ehdot

Järjestämme Facebook-sivullamme kilpailun, jossa voit voittaa 1500 € arvoisen majoituksen lomamatkallesi!

Kilpailun ehdot:

1. Palkinnon voi käyttää HomeAway-kiinteistöiden majoituskustannuksiin sekä mahdolliiin siivous- ja palvelumaksuihin 16000 SEK (n. 1 500 €) edestä.

2. Palkinto on käytettävä ennen 31. elokuuta 2020.

3. Jos kohde ei ole käytettävissä, HomeAway pidättää itsellään oikeuden tarjota vaihtoehtoista kohdetta, jonka arvo on yhtä suuri tai suurempi.

4. Kun kohde on sovittu ja varattu, sitä ei voi peruuttaa tai muuttaa ilman seuraamuksia. Voittajalle maksettaisiin peruutusmaksut ja hintaerot samojen tai samankaltaisten kohteiden varaamiseksi uudelleen, jos uusi varaus on suurempi kuin 16000 kruunua (n. 1 500 €).

5. Voittaja on vastuussa kuluista ja järjestelyistä, joita ei ole erikseen sisällytetty palkintoon, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen; kuljetuskustannukset, matkavakuutus, kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat, mukaan lukien passit ja viisumit. Palkinto ei sisällä rahaa tai muita matkakustannuksia.

6. HomeAway ei vastaa oleskelun aikana aiheutuneista vahingoista, mukaan lukien mahdolliset peruutusmaksut, jos voittaja ei saavu kiinteistöön varattuina päivinä. Tässä tapauksessa palkinto menetetään.

7. Palkinnon saaja vastaa kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat kiinteistön vahingoittumisesta oleskelun aikana.

8. Palkinnon vahvistus tehdään kirjallisesti voittajalle sähköpostitse. Epäonnistuminen ja / tai kelvollinen sähköpostiosoite tai kelpoisuusvaatimusten noudattamatta jättäminen voi johtaa palkinnon menettämiseen.

9. Palkintoa ei voi muuttaa käteiseksi eikä se ole siirrettävissä toiselle henkilölle.

10. Voittaja suostuu antamaan nimensä, valokuvansa ja asuinpaikkansa ja tekee yhteistyötä kaikkien muiden kohtuullisten HomeAwayn pyyntöjen kanssa, jotka liittyvät voittoon liittyvään julkistamiseen.

11. Palkinnon saajan tulee olla Bonuswayn jäsen.

Ylös