Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Fiksuruoka.fi: Säästä ruokamenoissa ja vähennä ruokahävikkiä

Etsitkö tapaa, jolla säästää ruokamenoissa? Fiksuruoka.fi on suomalainen verkkokauppa, josta löytyy tavallisessa ruokakaupassa myytäviä tuotteita huomattavasti edullisempaan hintaan. Ruokatuotteiden alennetut hinnat perustuvat siihen, että ne ovat vaarassa joutua ruokahävikkiin.

Mitä tarkoittaa ruokahävikki?

Ruokahävikillä tarkoitetaan ruokaa, joka on alun perin ollut syömäkelpoista, mutta päätyy kuitenkin roskiin tai biojätteeksi. Ruokahävikin määrä Suomessa on vuosittain 120-160 miljoonaa kiloa (Saasyödä.fi) eikä roskiin menevä ruoka ole aina syömäkelvotonta.

Ostamalla Fiksuruoka.fi verkkokaupasta olet mukana vähentämässä ruokahävikkiä Suomessa. Kaupan tuotevalikoima koostuu lähinnä valmistajien, maahantuojien ja tukkureiden poistoeristä, jotka muuten olisivat vaarassa tulla pois heitetyiksi. 

Uskaltaako poistoerien ruokia syödä?

Poistoeriä syntyy seuraavista syistä: tuotteen poistuminen valikoimasta, myyntipakkausten uudistuminen, brändimuutos, liian suuret varastot ja kysyntäennustevirheet. Hävikkiin joutuu siis tuotteita muistakin syistä kuin parasta ennen -päivämäärän lähestyminen. Suurimmassa osassa Fiksuruoka.fi verkkokaupan tuotteissa on hyvin parasta ennen -päiväystä jäljellä, ja tuotteet ovat poistoeriä muista syystä.

Fiksuruoka.fi myy myös erittäin tuntuvin alennuksin tuotteita, joissa parasta ennen -päiväys on jo ohitettu. Parasta ennen -päiväysmerkintä ei tarkoita viimeistä käyttöpäivää. Fiksuruoka.fi ei myy tuotteita, jotka ovat ohittaneet viimeisen käyttöpäivän. 

Elintarvikeliiton mukaan parasta ennen -päiväyksen ohittaneita tuotteita voi yleensä nauttia turvallisesti eikä lainsäädännön mukaan ruokakauppojen tarvitsisi ottaa päiväyksen ohittaneita tuotteita pois myynnistä. Parasta ennen -päivämäärän saavuttaneet tuotteet päätyvät kaatopaikalle, koska tavalliset ruokakaupat eivät imagosyistä halua myydä niitä.

Kuvassa Fiksu Ruoka Oy:n perustaja Richard Lindroos (vas) ja toimitusjohtaja Juhani Järvensivu (oik).

Päivittäistavaroiden ostaminen Fiksuruoka.fistä kannattaa

Fiksuruoka.fi verkkokaupan tuotevalikoima muuttuu jatkuvasti ja sieltä löytyy muun muassa säilykkeitä, keittoja, makeisia, keksejä, juomia ja käyttötavaraa. Verkkokauppa myy kaikkea, mitä tavalliset ruokakaupat paitsi kylmä- ja tuoretuotteita. Kaikki fiksuruoka.fi:n tuotteet myydään vähintään 20-90 prosentin alennuksella, ja verkkokauppa toimittaa ympäri Suomea. Toimituksesta veloitetaan vain 4,90€ per 20kg.

Päivittäistavaroiden ostaminen Fiksuruoka.fi verkkokaupasta kannattaa. Maksat laadukkaista elintarvikkeista huomattavasti vähemmän ja keräät samalla vielä Bonuswayn kautta 3% bonusta.

Fiksuruoka.fi verkkokaupan sivut ovat selkeät, helppokäyttöiset, ja maksaminen onnistuu turvallisesti suomalaisten verkkopankkien kautta. Käy tutustumassa verkkokauppaan ja löydä uusi tapa tehdä ruokaostoksia!

Kurkkaus sivustoon: Fiksuruoka.fissä jokainen tuote myydään vähintään 20-90% alennuksella.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös