Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Vähänkäytetty.fi on uudenlainen nettikirppis, jossa yv:t ja av:t ovat historiaa!

Rakastatko kirpputoreja yhtä paljon kuin mekin? Kirppareilta ostaminen kannattaa: säästät rahaa, luontoa ja voit löytää todellisia aarteita. Lisäksi kirppistely on paitsi trendikästä myös hauskaa!

Suosittelemme kaikille aarteenmetsästäjille Vähänkäytetty.fi-palvelua. Se on uudenlainen nettikirppis, jossa yv:t ja av:t ovat historiaa. Tällä kirpputorilla myyjä toimii anonyymisti eikä hänen tarvitse maksaa myymisestä mitään muuta kuin toimituskulut keskusvarastolle. Ostajan taas ei tarvitse tehdä kauppoja usean eri myyjän kanssa, vaan hän voi ostaa usealta eri myyjältä samalla kertaa ja saada tilauksen toimitettuna yhdessä paketissa, yhdellä toimitusmaksulla.

Vähänkäytetty.fi hoitaa myyjän puolesta myymisen, tavaroiden lähettämisen ostajalle sekä asiakaspalvelun. Ostaminen on tehty myös helpoksi ja ostoksista saa kerrytettyä nyt myös bonusta!

Ostaminen Vähänkäytetty.fi-palvelusta on yhtä helppoa kuin mistä tahansa verkkokaupasta. Hakutoiminnon avulla löydät helposti sen, mitä etsit, maksutapoina ovat yleisimmät verkkokaupan maksutavat ja tilauksesi toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa. Huomaa, että kaikkia tuotteita on vain yksi kappale ja sama tuote voi olla useamman ostajan ostoskorissa samaan aikaan. Asiakas, joka maksaa tilauksen ensimmäisenä, saa pitää tuotteen.

Kun teet ostoksia Vähänkäytetty.fistä, älä unohda kerätä bonuksia. Saat Bonuswayn kautta kaikista ostoksistasi 7 % bonusta!

Vähäkäytetty.fi:ssä myyt helposti mm. pieneksi tai suureksi jääneet vaatteet, harrastustavarat, joille sinulle ei ole enää käyttöä sekä kodin sisustustuotteita ja kirjoja. Kun olet rekisteröitynyt palveluun ja ladannut sinne kuvat tuotteista, lähetät tavarat Vähänkäytetty.fi:n varastolle. Myyminen Vähänkäytetty.fi:ssä on kätevää, sillä palvelu hoitaa puolestasi myymisen, tavaroiden lähettämisen ostajalle sekä asiakaspalvelun.

Saat itse valita hinnan, mutta jos tuotteesi eivät tule myydyksi, automaattinen hinnoittelujärjestelmä tiputtaa alkuperäisestä hinnasta 20 % aina 6 viikon välein. Jos tuote ei tule myydyksi 24 viikon sisällä hinnan pudotuksesta, se poistetaan myynnistä. Kun tuote menee kaupaksi, saat myyntitulot asiakastilillesi, kun peruutus- ja palautusaika on umpeutunut.

Voit lunastaa myymättömät tuotteet takaisin itsellesi tai ostaa tuotteillesi lisää myyntiaikaa. Jos tahdot tuotteet takaisin, maksat vain 6,90 €:n toimituskulut. Jos et halua tuotetta itsellesi, se toimitetaan Vähänkäytetty.fi:n valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle lahjoituksena.

Käy tutustumassa Vähänkäytetty.fi:hin täältä. Onnea aarteenmetsästykseen!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös