Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Edullisia välikausivaatteita lapsille netistä

Ilmat ovat kesän ennätyshelteistä selvästi viilentyneet ja Lapissa on satanut jo ensilumi. Talvi on tulossa ja kauppojen rekit täyttyvät toppatakeilla ja -housuilla. Jos lasten välikausivaatteet on jo hankittuina tätä syksyä varten, tee upeita alelöytöjä ensi kevättä ajatellen.

Netistä tilaat lasten välikausivaatteita helposti ja edullisesti. Tällä hetkellä Reimalta, Ellokselta, Babyshop:sta, Lekmer:stä ja Polarn O. Pyretistä löytyy paljon laadukkaita välikausivaatteita jopa 50 % alennuksella.

Laadukkaisiin vaatteisiin kannattaa panostaa, sillä ne säilyvät myös nuoremmille sisaruksille, serkuille tai niitä voi myydä kirpputorilla eteenpäin. Lapset kasvavat nopeasti, eivätkä ehkä ennätä kuluttamaan kaikkia vaatteitaan puhki.

Vähänkäytetty.fi on nettikirpputori, jossa ostosten tekeminen ja myyminen on tehty helpommaksi. Kirpputori hoitaa myyjän puolesta myymisen, tavaroiden lähettämisen ostajalle sekä asiakaspalvelun. Ostajan puolestaan voi ostaa kätevästi tuotteita usealta eri myyjältä samalla kertaa ja saada tilauksen toimitettuna yhdessä paketissa, yhdellä toimitusmaksulla. Lue lisää täältä.

Paras välikausivaatteiden alennusmyynti on Reimalla. Laadukkaita takkeja ja haalareita löytyy jopa puoleen hintaan. Tuotteita on vain rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea!

Välikausitakki Arri 37,48 € / Fleecetakki Bro 22,48 € / Välikausitakki Bellis 49,98 €
Välikausihaalari Melassi SS17 59,98 €/ Välikausihaalari Branch 74,98 € / Välikausihousut Hyppy 54,95 €

Kerää 3,85 % bonusta ostoksistasi Reimasta. Keräät bonukset myös alennetuista tuotteista.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös