Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Syksy on paras aika shoppailla – valmistaudu vuoden suurimpiin alennusmyynteihin!

Syksy on vuoden paras aika shoppailla. Himoshoppailijan syksy alkaa hulluttelulla Stockalla, jota seuraa hemmottelu sinkkujen päivänä, ja töistä otetaan jo ajoissa vapaaksi alennusmyyntien äiti Black Friday. Merkitse kalenteriin syksyn suurimmat alennusmyynnit ja tee vuoden parhaat löydöt!

Hullut Päivät viikolla 41

Stockmannin Hulluja Päiviä on vietetty syksyisin ja keväisin jo yli 30 vuoden ajan. Keskiviikosta sunnuntaihin kestävä Hullut Päivät on kampanja, jolloin Stockmannilta löytää tuotteita normaaliin hintatasoon verrattuna edulliseen hintaan. Huikeat tarjoustuotteet saavat ihmiset jonottamaan tavaratalojen ulkopuolella jo aamuvarhain, mutta nettishoppailija nappaa parhaat päältä Stockmann.com:sta.

Singles’ Day aina 11.11.

Singles’ Day on kiinalainen juhlapäivä, jossa juhlitaan parisuhdettomuutta. Sinkkujen päivänä kiinalaiset sinkut hemmottelevat itseään ja juhlivat muiden sinkkuystäviensä kanssa. Vuonna 2009 Kiinan suurin verkkokauppayhtiö Alibaba Group lanseerasi Singles’ Day -alennusmyyntikampanjan, ja se on kasvanut Black Fridayn ohi maailman suurimmaksi myyntikampanjaksi.

Singles’ Dayta markkinoidaan pääsääntöisesti kiinalaisille kuluttajille, mutta Kiinasta löytyy myös kansainvälisille markkinoille suunnattuja verkkokauppoja, kuten AliExpressBanggood ja Gearbest.

Black Friday kuukausi ennen joulua

Amerikkalainen kulutusjuhla Black Friday on rantautunut pysyvästi Suomeen. Sitä vietetään aina kiitospäivän jälkeisenä perjantaina ja tänä vuonna se osuu perjantaille 23.11.2018. CDON.com:lla oli viime vuonna huikea 24 tuntia kestävä Black Friday -kampanja, jossa uusia tarjouksia julkaistiin tunnin välein. Black Friday kannattaa pyytää töistä vapaaksi ajoissa!

Black Fridayn jälkeisenä maanantaina on verkkokauppojen oma päivä Cyber Monday. Suomessa Cyber Monday ei ole saanut paljon näkyvyyttä ja se on sulautunut osaksi Black Fridayta. Maanantaina 26.11. kannattaa olla vielä haukkana, sillä jos Black Fridayna tuotteet eivät ole menneet kaupaksi, niistä annetaan maanantaina vieläkin parempi alennusprosentti.

PS. Joululahjat Kiinasta lokakuussa

Jos olet ajatellut hankkivasi joululahjoja Kiinasta, muista aloittaa shoppailu ajoissa. Toimitusajat ovat pitkiä ja ne vaihtelevat viikosta useampaan kuukauteen. Marraskuussa tai joulukuussa tilatut lahjat eivät välttämättä ehdi pukinkonttiin.

Lue lisää, miten shoppailla turvallisesti AliExpressissä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös