Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Pesurivuokraus.fi: Pidä huolta kodin ja auton tekstiileistä – vuokraa edullinen tekstiilipesuri!

Tiesitkö, että nukkuessa ihmisestä erittyy jopa seitsemän litraa hikeä viikon aikana?

Kodin tekstiilien, kuten sohvien, patjojen ja mattojen pesu kannattaa tehdä säännöllisesti. Kankaat keräävät huomattavan määrän pölyä, hikeä, nukkaa ja näkymätöntä likaa. Säännöllinen pesu tekstiilipesurilla ylläpitää hygieniaa ja pidentää tekstiilien käyttöikää.

Vaikka haluaisi hoitaa kodin tekstiilejä, laadukkaan useita satoja euroja maksavan pesurin ostaminen voi olla liian kallis investointi. Onneksi pesurin voi myös vuokrata.

Miksi vuokrata tekstiilipesuri?

Pesurivuokraus.fi on uudenlainen tekstiilipesurien vuokrauspalvelu verkossa, ja sen noutopisteitä löytyy kaikista Suomen suurimmista kaupungeista. Enää sinun ei tarvitse maksaa kalliita pesulamaksuja tai ostaa hintavaa laitetta itsellesi, vaan voit pestä sohvat, matot ja muut kodin tekstiilit edullisesti kotona. Palvelussa asiakas tekee ja maksaa varauksen netissä ja noutaa laitteen valitsemastaan noutopisteestä. Noutopisteet sijaitsevat huoltoasemilla ja lähikaupoissa.

Tekstiilipesuri on helppokäyttöinen eikä vuokraaminen vaadi aikaisempaa kokemusta laitteen käytöstä. Laitteen kyljessä on yksinkertaiset käyttöohjeet, ja asiakaspalveluun voi soittaa kaikissa tekstiilipesurin vuokraukseen ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Palvelun tekstiilipesurit ovat siivousalan ammattilaisten suosimia Kärcher Puzzi 8/1c -tekstiilipesureita. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa ja raikastaa tehokkaasti kaikki kodin tekstiilipintaiset huonekalut, kuten esim. sohvat, matot, patjat ja autonpenkit.

Miten tekstiilipesuri varataan?

Tekstiilipesurin varaus onnistuu osoitteessa www.pesurivuokraus.fi. Varauksen tekeminen ja laitteen noutaminen on helppoa ja nopeaa. Kun kirjoittaa etusivulle oman paikkakuntansa, pääsee varauskalenteriin joka näyttää lähimmät noutopisteet ja vapaat päivät. Kun haluttu päivä on valittu, järjestelmä kysyy vain nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Vuokraus maksetaan varauksen yhteydessä, ja sinun tarvitsee noutopisteessä vain todistaa henkilöllisyytesi ja pyytää laite kassalta. Käytössä on yleisimmät verkkokaupan maksuvaihtoehdot.

Paljonko tekstiilipesurin vuokraaminen maksaa?

Vuokrahinta on 35 euroa vuorokaudessa. Lisäksi kerrytät Bonuswayn kautta tehdystä varauksesta 10 % bonusta! Vuokra-aika alkaa valittuna päivänä klo 17, ja päättyy seuraavana päivänä klo 17. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 10-19 numerossa 044 977 2902.

Tutustu palveluun osoitteessa www.pesurivuokraus.fi. Sivuilta löydät pesuvinkkejä, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä asiakkaiden kokemuksia palvelusta!

Vuokraa päiväksi, pese vuodeksi!

Kommentit (1)

Antti-Pekka Louste
18.02.2019 10:49

Tätä pitää varmaankin kokeilla joskus

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös