Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Hyviä tekosyitä tehdä töitä etänä Black Fridayna

Etkö pyytänyt Black Fridayta vapaaksi tarpeeksi ajoissa ja nyt sinun on mentävä työpaikalle pomosi tarkkailtavaksi? Ei hätää! Näiden tekosyiden avulla saat varmasti taivuteltua pomosi antamaan sinulle etäpäivän. Saat työsi tehtyä niin paljon tehokkaammin, kun et murehdi sitä, kuinka monta huikeaa Black Friday -tarjousta menetät työpäivän aikana. 😉

 1. Ole joustava ja luotettava.
  Jos pomosi aavistaa syyn, miksi tarvitset etäpäivän juuri Black Fridayna, kerro että olet joustava ja luotettava. Jos et saa tehtyä kaikkia töitäsi perjantain aikana, teet ne varmasti loppuun viikonloppuna.
 2. Vetoa ympäristöön
  Kerro pomollesi, että on ympäristöystävällisempää tehdä töitä etänä kuin matkustaa pitkä matka työpaikalle.
 3. Mieti, kuinka pomosi hyötyy siitä, että teet töitä etänä.
  Voit vedota tutkimustuloksiin siitä, kuinka työntekijöiden tuottavuus paranee, jos heidän antaa työskennellä etänä. Tutkimustulosten perusteella ihmiset ovat vähemmän stressaantuneita ja sitä myötä onnellisempia, kun saavat tehdä töitä myös kotona.

Jos pomosi ei hellitä, pienet valkoiset valheet voivat olla ainoa keino saada pitää etäpäivä kotona.

 1. Marraskuu on pahin flunssakausi, joten se voisi hyvinkin olla iskenyt myös sinuun. Kerro pomollesi, että työskentelet mieluummin etänä, jotta et sairastuta muita työkavereitasi tai mikä pahinta, pomoasi.
 2. Voit sanoa, että sinulla on ongelmia autosi kanssa, etkä pääse töihin ilman autoa. Lupaat saada auton korjattua viimeistään tiistaihin mennessä. Cyber Monday on maanantaina.
 3. Voit myös sanoa, että kotiisi on tulossa putkimies katsomaan keittiön hajonnutta putkea. Sinun on siis oltava kotona, jotta pystyt päästämään putkimiehen päivällä sisälle.

 

Nämä tekosyyt ovat erittäin tehokkaita, mutta jos etäpäivän pitäminen on mahdotonta, löydät onneksi kaikki Black Friday -tarjoukset koottuna yhdelle sivulle täältä! Bonusway pitää huolen, että sinulta ei mene ohi päivän parhaat tarjoukset!

 

 

 

Kommentit (1)

Kare
22.11.2017 13:47

Kannatan etäpäiviä, turhaa mennä työpaikalle tekemään sellaisia asioita, joita voisi kotonakin hoitaa!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös