Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

14 hieman erilaista isänpäivälahjaa

Marraskuun 13. päivänä vietetään isänpäivää. Oletko jo keksinyt rakkaalle isällesi lahjan? Tiesithän, että Bonuswayn avulla voit shoppailla isänpäivälahjat fiksummin: keräämällä bonusta takaisin ostoksistasi. Jos isänpäivälahjaidea uupuu, niin ei hätää! Listasimme sinulle erilaisia lahjaideoita, joista voit löytää isällesi juuri sen sopivan:

1. Jedikylpytakki

 

Kukapa ei haluaisi olla jediritari? Jos isäsi on Star Wars -fani, niin tämä hieno jedikylpytakki herättää taatusti isäsi sisäisen jediritarin. Jeditakin voit hankia Mulletoi.comilta (69,90 €).

Star-Wars-MantelMulletoi.com: jedikylpytakki

 

2. Minilompakko

secrid

Minilompakot kasvattavat suosiotaan. Secridin minilompakon alumiinikotelossa on 6 korttipaikkaa, jotka napin painalluksella nousevat porrastetusti ylös – näin on helppo valita oikea kortti kassalla. Lompakossa on tilaa myös seteleille ja nahkaiseen sivutaskuun saa laitettua 4 korttia.

Useissa pankkikorteissa on nykyään etämaksuominaisuus, niin Secrid-lompakko suojaa myös pankkikortin langattomalta kopioimiselta. Secrid-lompakoita saat Keskisen Kellosta hintaan 54,00 €.

Keskisen Kello: Secrid-lompakko

 

3. Kiirastuli – Ilkka Remes


kiirastuli

Onko isäsi kenties Ilkka Remeksen kirjojen fani? Tämä kirja sopii lahjaksi jännitystä kaipaavalle isälle. Adlibrikseltä saat Kiirastulen hintaan 19,90 €.

Adlibris: Kiirastuli – Ilkka Remes

 

4. VR-lasit
vr.lasit

Uusinta uutta ovat VR-lasit: näiden lasien avulla voi sukeltaa uudenlaiseen 3D-efektien maailmaan. VR-lasit toimivat yhdessä älypuhelimen kanssa luoden upean elämyksen. Teknikmagasinet.filtä saat VR-lasit  hintaan 24,99 €.

Teknikmagasinet: VR-lasit

 

5. Chromecast 2nd generation

chromecast

Isosta TV:n ruudusta on paljon mukavampi katsoa Youtubea, Netflixiä ja selata välillä Internetiä. Chromecast on pienenkokoinen mediatoistolaite, jonka voit liittää TV:n HDMI-porttiin ja sen avulla voit suoratoistaa elokuvia, pelejä, urheilua ja muuta mediasisältöä mobiililaitteeltasi TV:n ruudulle. Puhelin toimii Chromecastin kaukosäätimenä. Hanki isällesi lahjaksi Chromecast, niin TV:n äärellä ei lopu tekeminen. CDON.comilla 2. sukupolven Chromecastin saat 44 eurolla.

CDON.com: Chromecast 2nd generation

 

6. DJI Phantom 3 Advance kamerakopteri

dji_phantom_3_advanced_1

Mikä olisikaan hienompaa kuin päästä lennättämään kamerakopteria. DJI Phantom 3 kopterissa on sisäinen HD-kamera ja videot voi toistaa 1080 p:n tarkkuudella. Tämän lisäksi kopterin lennättämisen aikana on mahdollista lähettää matkan kulkua livestreamina suoraan mobiililaitteeseen. Kopterin voi saada mm. Grillikaupasta hintaan 939 €.

Grillikauppa: DJI Phantom 3 Advance

 

7. Robotti-imuri

robottiimuri

Inhoaako isäsi imuroimista viikosta toiseen? Tässä on helppo ratkaisu: robotti-imuri. Enää ei tarvitse itse imuroida, kun robotti hoitaa sen puolestasi. Valmiiksi puhtaaseen kotiin on aina mukava tulla töistä, treeneistä tai kauppareissulta. KitchenTimelta saat robotti-imurin hintaan 471,89 €.

KitchenTime: Robotti-imuri

 

8. Sääasema

netatmo

Pidä isäsi ajan tasalla tämän hetkisestä säästä. Netatmo-sääasema raportoi reaaliaikaisesti sään suoraan älypuhelimeen tai tablettiin. Sääasema mittaa ulko- ja sisälämpötilaa,  ilman kosteutta, ilmanpainetta, hiilidioksidin määrää huoneessa ja melua. Saat sääaseman CDON.comilta hintaan 74,95 €.

CDON.com: Netatmo-sääasema

 

9. Elisa Viihde

viihde

Jääkö isältäsi välillä näkemättä suosikkiohjelmat? Elisa Viihteen avulla isäsi voi tallentaa suosikkiohjelmat ja katsoa ne jälkikäteen missä ja millä laitteella tahansa kuten kännykästä, TV:stä tai tabletista. Elisan Viihteen Aitio-ohjelmakirjasto on täynnä leffoja ja sarjoja. Aitosta löytyy paljon kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia että sarjoja. Hemmottele isääsi siis Elisa Viihteellä. Kun rekisteröidyt Elisa Viihteeseen saat ilmaisen kokeilukuukauden.

Elisa Viihde

 

10. Kenttäpakki

kenttapakki

Siitä taitaakin olla aikaa kun isäsi oli intissä? Jos isäsi tykkää käydä patikoimassa, niin ilahduta isääsi hankkimalla vanhojen aikojen muistoksi kenttäpakki. Inttistoresta saat kenttäpakin 15 eurolla.  

Inttistore: kenttäpakki

 

11. Lusikkahaarukka

luha2
Inttiajan yksi tärkeimmistä tavaroista: Lusikkahaarukka. Jos isäsi syö omia eväitä töissä, niin lusikkahaarukkaa on helppo kuljettaa mukana. Inttistoresta voit ostaa lusikkahaarukan hintaan 8 €.

Inttistore: lusikkahaarukka

 

12. Kadonneiden tavaroiden etsintälaite

etsinta
Avaimet katoavat vähän väliä ja niitä on tuskaista etsiä kovassa kiireessä. Tämän ongelman helpottamiseksi voit ostaa isällesi lahjaksi etsintälaitteen, jonka avulla kadonneet avaimet löytyvät vaikeistakin piiloista. Etsintälaitteeseen kuuluu yksi keskusyksikkö ja kolme avaimenperää. Jokaiselle avaimenperälle on oma värinsä: painamalla sinistä väriä keskusyksiköstä, löydät sinisen avaimenperän piilosta. Tällä lahjalla helpotat taatusti isäsi arkea. Etsintälaitesetin saat hintaan 29,90 €.

Mulletoi.com: Etsintälaite

 

Tässä ovat vielä viimehetken lahjat:

13. Lehtitilaus

tekniikan-maailma-15-2016

Isänpäiväaamuna ehdit vielä tekemään lehtitilauksen lahjaksi. Kiinnostava lehti on taatusti hyvä lahja. Esimerkiksi työpäivän jälkeen isäsi voi ottaa mukavan asennon ja lukea lempparilehteä. Tykkääkö isäsi lukea Tekniikan Maailmaa, V8:a tai Tieteen Kuvalehteä?

Lehtikuningas:

 

14. Matka Tallinnaan

shutterstock_335317040

Tallinna on ihana kaupunki, varsinkin sen vanhakaupunki. Piristä isääsi pienellä Tallinna-reissulla ja lähde vaikka itse mukaan. Matkat ovat aina ikimuistoisia lahjoja. Tallinnan laivamatkat voit varata esimerkiksi Matkapojilta.

Matkapojat: Tallinnan matkat

 

Mikä on Bonusway?

Bonusway on yksinkertaistettuna ”verkossa toimiva bonuskortti”. Voit kerätä Bonuswayssa mukana olevista kaupoista bonusta rahana omalle bonustunnuksellesi. Palvelussa on mukana yli 850 verkkokauppaa, josta pääset shoppailemaan isänpäivä- ja joululahjat. Liity nyt Bonuswayhin, saat lahjaksi 10 € lisäbonuksen ensimmäisestä kauttamme tehdystä verkko-ostoksestasi.

Pääset seuraavista linkeistä tuotteisiin ja näet alta, kuinka paljon bonusta kerrytät ostoksistasi:

Mulletoi.com: jedikylpytakki (bonusta 4 %)
Keskisen Kello: Secrid-lompakko (bonusta 1 %)
Adlibris: Kiirastuli – Ilkka Remes (bonusta jopa 3 %)
Teknikmagasinet: VR-lasit (bonusta 4 %)
CDON.com: Chromecast 2nd generation (bonusta 1 %)
Grillikauppa: DJI Phantom 3 Advance (bonusta 1,65 %)
KitchenTime: robotti-imuri (bonusta 2 %)
CDON.com: Netatmo – sääasema (bonusta 1 %)
Elisan verkkokauppa: Elisa Viihde (bonusta 7,50 €)
Inttistore: kenttäpakki (bonusta 1,75 %)
Inttistore: lusikkahaarukka (bonusta 1,75 %)
Mulletoi.com: etsintälaite (bonusta 4 %)
Lehtikuningas: Tieteen Kuvalehti (bonusta 10,50 %)
Lehtikuningas: Tekniikan Maailma (bonusta 10,50 %)
Lehtikuningas: V8 (bonusta 10,50 %)
Matkapojat: Tallinnan matkat (bonusta 2,10 €)

 

Puuttuuko listasta vielä hyviä ideoita? Jaa ideasi tähän alle, niin muutkin voivat inspiroitua niistä. : )

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös