Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

5 hyödyllistä ja 5 kummallista tuotetta AliExpressiltä


AliExpressiltä kelpaa shoppailla: tuotteita saa laidasta laitaan ja halpaan hintaan. Jos ostat esimerkiksi keittiötarvikkeita Suomesta, niin AliExpressiltä saat ne samat jopa puoleen hintaan. Ei siis mikään ihme, että suosio AliExpressissä kasvaa jatkuvasti. Tuotteita saat AliExpressiltä edullisesti, mutta meidän kautta saat ne vielä edullisemmin: tarjoamme 5,5 % bonusta rahana takaisin. Jos haluat kerätä ostoksistasi 5,5 % rahaa takaisin: liity tästä mukaan. Kauppa-alustalla on miljoonia tuotteita ja näiden joukosta löytyy paljon aarteita, ja myös outojakin tuotteita. Löysimme AliExpressiltä hyödyllisiä tuotteita ja muutamia kummallisuuksia. Haluamme jakaa löydöt kanssasi, joten lue alta löytämämme tuotteet.

Jos AliExpress ei ole sinulle tuttu kauppa, niin pääset aikaisemmasta blogipostauksesta lukemaan esittelyn.

Nämä 5 tuotetta helpottavat elämääsi

1.Muovipussinsulkija

Tällä pikkuisella välineellä voit sulkea esimerkiksi pakastepusseja. Paristokäyttöinen pussinsulkija sulattaa muovin, jolloin pussin suu saadaan liimattua yhteen. Pussinsulkija kannattaa lämmittää hetken aikaan ennen käyttöä, jolloin saat pussit nätimmin kiinni.Muovipussinsulkija – 1,35 €

 

2. Näpräyskuutio

Jos näpräysvimma tai stressi iskee, niin näpräyskuutio helpottaa varmasti oloa. Kuutiossa on 6 erilaista näprättävää pintaa, joista löydät takuulla sen mukavimman tavan näprätä tai naksuttaa lelua. Sano siis “hei hei stressille!”.


Näpräyskuutio – 3,77 €

 

3. Vaatteiden höyryttäjä

Vaatteiden silittäminen on välillä tuskaista puuhaa, mutta tämän laitteen avulla saat vaatteet suoristettua näppärästi vesihöyryn avulla. Tämä laite mahtuu helposti laukkuun ja matkalaukkuun ja voit kuljettaa vaikka matkoille mukaan.


Vaatteiden höyryttäjä – 22.17 €

 

4.Teekuppi

Tämän avulla voit valmistaa teetä suoraan kuppiin. Teekupissa on suodatin, jonka päälle voit laittaa kuivatut teelehdet ja heittää ne käytön jälkeen pois. Tarvitset vain teepuruja ja kuumaa vettä, joka on 65-99 asteista.

 Teekuppi – 4,73 €

 

5. Suodatin keittiön altaaseen

Viemärin suodattimella estät näppärästi ruuantähteitä tukkimasta putkia. Astioiden huuhtelun jälkeen voit irrottaa tämän silikonisen suodattimen ja kaataa tähteet roskikseen. Hanki tämä vaikka lahjaksi tuttavallesi.

Viemärin suodatin – 1,13 €Meidän top 5 kummallista tuotetta

1. Haltijakorvakuulokkeet

Kuulokkeista voi olla montaa mieltä: Söpöt tai hassut. Näiden luulisi pysyvän kuitenkin hyvin korvissa, kun nämä kiinnitetään korvalehtien taakse.

Kuulokkeet – 20,64 €-22,40 €

 

2.Cthulhu-päähine

Tämä taitavasti neulottu päähine pitää kasvotkin lämpiminä pakkasilla. Tämän kanssa tuskin kannattaa ihan kauppaan mennä.


Cthulhu-päähine – 4,20 €

 

3. T-paita karvaisesta mahasta

Jos joku kaipaa huomiota herättävää vaatetusta, niin tämän paidan avulla saadaan katseet käännettyä. Tämän paidan saa postikuluitta hintaan 8,66 €.T-paita – 8,66 €4. Hymylihasten treenaaja

Tällä tuotteella luvataan leveämpää ja kirkkaampaan hymyä: tuote venyttää suupielen alueella olevia lihaksia, minkä ansiosta pystyt hymyilemään leveämmin….Smile muscle trainer – 2,13 €

 

5. Stressiherne

Kun iskee stressikohtaus, niin tällaista suloista herneenpalkoa on varmaankin kiva puristella. Herneenpalkoa on helppo kuljettaa mukana: voit kiinnittää sen avaimenperään tai laukkuun.

Stressilelu – 1,72 €

 

Jos olet löytänyt Aliexpressiltä  jotain todella hyödyllistä tai jotain todella kummallista, voit laittaa kommentteihin linkit tuotteeseen. 🙂

 

Kommentit (1)

Heidi Rantala
19.02.2017 12:43

Lisää ehdotuksia kiitos 😁

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös