Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

5 vinkkiä Black Friday verkko-ostoksille

Black Friday -alennusmyynnit järjestetään aina Yhdysvaltojen kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, eli tänä vuonna 24.11. Black Fridayta on vietetty Yhdysvalloissa jo yli 60 vuotta, ja viime vuosina se on onnistunut saamaan yhä enemmän jalansijaa myös Suomessa.

Miten Black Fridayhin kannattaa valmistautua ja mitä siitä pitää tietää?

1. Varo heräteostoksia

Black Friday on heräteostoksien päivä, sillä tarjouksista ei ilmoiteta kovinkaan paljon etukäteen ja ostopäätöksiä on tehtävä nopeasti. Vältä kiusaus miettimällä jo etukäteen, mitä haluat ostaa. Black Friday on hyvä aika ostaa joululahjoja edullisesti!

2. Vertaile hintoja

Black Friday on tunnettu siitä, että elektroniikkaa ja vaatteita saa halvalla. Vertaile kuitenkin erityisesti elektroniikkatuotteiden hintoja etukäteen. Myynnissä voi olla edelliskauden tuotteita, ja saatat löytää uudemman TV:n samaan tai parempaan hintaan muualta.

3. Älä tuhlaa aikaa tarjousten etsimiseen

Me kokoamme verkkokauppojen tarjoukset ja alennuskoodit yhdelle sivulle, josta niitä on helppo käydä katsomassa. Pidä silmällä Bonuswayn Tarjoukset-osiota erityisesti Black Friday -viikolla.

4. Kerää CashPoints-pisteitä Black Friday -ostoksista

Bonuswayn bonusten lisäksi voit kerätä Black Friday -ostoksistasi myös Norwegian lentoyhtiön CashPoints-pisteitä. Norwegianin omalla luottokortilla saat korotonta luottoa jopa kuusi viikkoa ilman vuosimaksua, keräät CashPoints-pisteitä kaikista ostoistasi ja saat ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan lennoillesi! Esimerkki: todellinen vuosikorko 21,92 %, 1500 € laina / 12 kk; Yhteensä: 1.667 €.

5. Älä unohda Black Fridayn jälkeistä viikonloppua ja maanantaita

Black Friday -kampanja jatkuu monilla verkkokaupoilla viikonlopun yli aina maanantaihin asti. Maanantaina osa verkkokaupoista antaa Cyber Mondayn kunniaksi lisää tarjouksia. Vahdi myös kauppojen ja Bonuswayn sivuja jo ennen perjantaita, sillä osa kaupoista saattaa ottaa varaslähdön!

 

Kommentit (2)

Kajanan
21.11.2017 13:17

Kiitos!

Vastaa
Eva
24.11.2017 07:25

Kiitos, kun muistutitte Bank Norwegian luottokortin käytöstä !

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös