Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Ansaitse omilla ostoksillasi

Lehdissä ja varsinkin keskustelufoorumeilla on ihmetelty viime päivinä muotibloggaajien suuria tuloja.

Osa bloggaajien tuloista tulee niin sanotuista affiliate-linkeistä. Kun klikkaat bloggaajan affiliate-linkkiä, verkkokauppa maksaa verkkokaupassa tekemistäsi ostoksista rahaa bloggaajalle. Tätä bloggaajan lukijoidensa ostoksista saamaa rahaa kutsutaan myyntikomissioksi.

Tyypillinen bloggaajan lukijoidensa ostoksista saama myyntikomissio on 10 – 25 % ostosten loppusummasta. Muotibloggaaja voikin ansaita lukijansa 200 euron vaateostoksesta jopa 50 euroa myyntikomissioina.

Moni varmasti miettii tässä vaiheessa, että tässähän kannattaisi perustaa oma blogi ihan vain siksi, että voisi klikata verkkokauppaan omien affiliate-linkkiensä kautta.

Oman blogin perustaminen ei kuitenkaan ole tarpeen. Ostohyvitys.fi on nimittäin tehty juuri tätä varten. Saadaksesi omista ostoksistasi rahaa takaisin, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata verkkokaupan sivuille kauttamme ennen ostosten tekemistä.

Jos haluat rahaa takaisin esimerkiksi Zalandossa tekemistäsi ostoksista, mene sivulle http://www.ostohyvitys.fi/zalando ja klikkaa vihreää nappia, jossa lukee ”Siirry kauppiaan sivuille”.

Kun klikkaat tätä nappia, verkkokauppa tunnistaa, että olet käyttäjämme ja maksaa myyntikomission ostoksistasi meille. Me jaamme verkkokaupalta saamamme myyntikomission kanssasi bonuksen muodossa.

”Siirry kauppiaan sivuille” -nappi on tavallaan oma affiliate-linkkisi verkkokauppaan.

Klikkaamalla tuota nappia voit ansaita rahaa omista ostoksistasi – aivan kuten bloggaajat ansaitsevat rahaa lukijoidensa ostoksista.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös