Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Pääsiäislomalla aurinkoon – 5 kohdetta!

Güellin puisto Barcelonassa.

Ota varaslähtö kesään ja suuntaa pääsiäislomalla Etelä-Euroopan aurinkoon!

Pääsiäisen ajankohta vaihtelee joka vuosi ja tänä vuonna se osuu maalis- ja huhtikuun taitteelle 30.3.-2.4. Aikainen pääsiäinen on hieman haastava auringonpalvojille, jotka eivät halua lähteä Eurooppaa pidemmälle auringon perässä. On kuitenkin muutamia kohteita, joissa on jo mukavan lämmintä maaliskuun lopussa.

Barcelona, Espanja

Pääsiäinen on oiva aika vierailla Barcelonassa, jos tahtoo kierrellä nähtävyyksillä ilman helteitä. Barcelonassa on mukavan lämmintä jo maalis-huhtikuussa lämpötilan pysytellessä keskimäärin hieman alle 20 asteen tienoilla.

Pääsiäinen on myös kiinnostava aika käydä Espanjassa, sillä se on espanjalaisille vuoden tärkein juhla. Kaupungeissa järjestetään pääsiäisviikoilla useita uskonnollisia kulkueita, pääsiäistoreja ja paljon muita kiinnostavia tapahtumia.

Rooma, Italia

Rooma on samoista syistä kuin Barcelona täydellinen matkakohde pääsiäisenä. Kesäkuukausina kaupunki on paahtavan kuuma, mutta maalis-huhtikuussa lämpötila pysyy miellyttävän 20 asteen tienoilla.

Pääsiäisenä kaupungissa on erityisen paljon lomailijoita, kun väki saapuu Vatikaaniin nähdäkseen Paavin messun. Jotkut museot voivat olla kiinni sunnuntaina ja maanantaina, mutta turistien takia suurimmat nähtävyydet ovat auki.

Kanarian saaret, Espanja

Kanarian saaret ovat pääsiäislomalaisten kestosuosikki, sillä talven sateet ovat ohi ja lämpötilat pysyttelevät 20 asteen yläpuolella. Lanzarote on paras vaihtoehto lapsiperheille, sillä siellä on ihanteelliset ilmat, puhdasta ja runsaasti upeita hiekkarantoja.

Lanzarotelle voi matkustaa vuoden ympäri, sillä siellä on vuoden ympäri lämmintä. Pääsiäinen on myös tärkeä juhla Lanzarotella ja se merkitsee tietenkin enemmän ruuhkaa, mutta myös paljon mielenkiintoisia tapahtumia.


Camara de Lobos, Madeira, Portugali

Madeira, Portugali

Madeira ei ole paras rantalomakohde vielä pääsiäisenä, mutta kevät on täydellistä aikaa patikoida luonnossa tai kierrellä kauniita kaupunkeja ja kyliä. Sateisimmat kuukaudet ovat ohi ja maaliskuun lopussa lämpötilat pysyttelevät hieman alle 20 asteen tienoilla.

Madeirassa on monipuolinen luonto vuoristoineen ja vesiputouksineen. Levada-kävelyt ovat myös erittäin suosittuja. Vanhojen kastelukanavia seuraavat polut vievät henkeäsalpaaviin maisemiin.

Pafos, Kypros

Kyproksella lämpötilat nousevat nopeasti maalis- ja huhtikuussa ja pysyttelevät keskimäärin 20 asteen tienoilla. Kevät on täydellistä aikaa kierrellä Unescon maailmanperintökohteessa Pafoksella tai lähteä vaeltamaan Pafoksen ulkopuolella sijaitsevaan Troodosvuoristoon. Maisemat ovat upeat ja matkan varrella pääset vierailemaan idyllisissä vuoristokylissä.

 

Käy suosittelemassa matkakohteita pääsiäiseksi Bonuswayn sivuilla ja katso, mitä matkakohteita muut käyttäjät ovat suositelleet! 🙂

Suosittelemme sinua myös tutustumaan näihin matkasivustoihin:

Hotels.com 3-6 % bonusta
Booking.com 4 % bonusta
ebookers 0,7-6 % bonusta
Expedia 0,5-5 % bonusta
TravelBird 2 % bonusta

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös