Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Bonusten tilittämisestä entistä turvallisempaa

20160922-sms-vahvistus

Julkaisemme lähiaikoina uuden ominaisuuden, jonka ansiosta keräämiesi bonusten tilittäminen pankkitilillesi on entistä turvallisempaa.

Jatkossa saat bonuksia tilittäessäsi tekstiviestillä vahvistuskoodin. Tämän vahvistuskoodin kopioit selaimeesi avautuvaan ikkunaan. Tilityspyyntösi onnistuu ja lähetetään meille vasta kun vahvistuskoodi on syötetty oikein.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka joku keksisi sähköpostiosoitteesi ja salasanasi Bonusway-tunnuksellesi, hän ei voi tilittää keräämiäsi bonuksia ilman puhelimeesi lähetettyä vahvistuskoodia.

Bonusway-tunnuksesi salasanan tulisi tästä huolimatta olla vahva ja erilainen kuin sähköpostisi salasana.

Lisää turvallisuutta turvakoodilla

Tilityksen tekstiviestivahvistuksen lisäksi käyttäjätunnuksellesi luodaan lähiaikoina erillinen nelinumeroinen turvakoodi. Turvakoodin avulla voit todistaa olevasi Bonusway-tunnuksesi oikea omistaja, jos salasanasi päätyy vääriin käsiin.

Turvallisuussyistä turvakoodisi näytetään sinulle palvelussamme vain yhden kerran. Sitä ei siis tallenneta tunnuksellesi nähtäväksi. Kun näet turvakoodisi, on erittäin tärkeää, että tallennat sen itsellesi.

Voit tallentaa turvakoodisi esimerkiksi lataamalla sen tietokoneellesi, tulostamalla sen tai kirjoittamalla koodin kynällä paperille. Tärkeintä on, että tallennat koodin itsellesi, jotta mahdollisen ongelmatilanteen sattuessa voit turvakoodin avulla todistaa käyttäjätuellemme olevasi Bonusway-tunnuksesi omistaja.

Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja? Kirjoita ne tähän blogijuttuun tai sähköpostitse osoitteeseen tuki@bonusway.fi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös