Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

DefShopin kesätrendien kolme suosikkia miehille ja naisille

Kesä on täällä taas, ja sen mukana kesämuoti. Katumuodin verkkokauppa DefShop palvelee kesälläkin vuorokauden ympäri, ja meiltä löydät suuren valikoiman kesän suosikkeja edullisin hinnoin. Listasimme tähän valintaa helpottamaan omat kolme suosikkimme tämän kesän naisten ja miesten pukeutumistrendeistä. Ota vinkit alta mukaan ja siirry osoitteeseen def-shop.fi koostamaan omaa kesätyyliäsi!

Naisten top 3:

3. Aurinkolasit

Laadukkaat aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteiltä ja silmänympärysten herkkää ihoa palamiselta – lisäksi huolella valitut lasit myös kehystävät kasvoja kauniisti. Tämän kesän aurinkolasitrendeissä näyttävyys on tärkeintä: valtavat 60-luvun retrolasit, psykedeeliset pyöreät linssit ja naiselliset kissansilmät ovat kaikki nyt suosittuja, ja lisämausteena vielä sävytettyjen ja peililinssien kanssa varustettuina. Kasvojen muodolla on suuri merkitys sille, mikä malli kannattaa valita: pyöreät lasit istuvat parhaiten kulmikkailla kasvoilla ja kissamainen malli imartelee pyöreäkasvoisia. Varman päälle pelaavat hankkivat pilottilasit, joko klassisilla vihreillä linsseillä tai katseen peittävillä peililinsseillä – ne näyttävät hyviltä kaikenmuotoisilla kasvoilla!

2. Valkoiset tennarit

Valkoinen dominoi tänäkin kesänä tennarimuotia – ja hyvä niin, koska valkoisilla tennareilla raikastaa asun kuin asun, eikä mikään tuo kesää kuin lahkeensuun ja valkoisen tennarin välistä vilkkuva ruskettunut nilkka. Valkoiset tennarit puetaan tänä kesänä naisellisen mekkotyylin kaveriksi, jopa rennossa juhlapukeutumisessa. Muista kuitenkin, että sadekeleillä kannattaa valita tummemmat tennarit – muuten vitivalkoisista tennareista voi äkkiä tulla maantienharmaat. DefShopin blogista löydät myös vinkit siihen, kuinka likaantuneista tennareista saa taas puhtaanvalkoiset!

1. Haalarit ja jumpsuitit

Tämän kesän trendikkäin vaate on ehdottomasti yksiosainen shortsihaalari. Oli kyse sitten tyttömäisestä jumpsuitista tai rennosta farkkuhaalarista, joka tyyliin löytyy varmasti mieluisat haalarit. Oikeiden asusteiden avulla haalari muuttuu rennosta ranta-asusta katseet vangitsevaksi bileasuksi. Naiselliseen tyyliin kannattaa valita ohuesta materiaalista valmistettu romper, joka istuu väljästi ja kurotaan ohuella punosvyöllä vyötärölle. Poikamaiseen tyyliin puolestaan sopii kulmikkaasti leikattu farkkushortsihaalari, jonka alle voi huoletta vetäistä vaikka napapaidan, ihoa kun ei kuitenkaan haalarin alta näy kuin kyljistä.

Miesten top 3:

3. Aurinkolasit

Miesten aurinkolasitrendeissä on samoja elementtejä kuin naisten. Tänä vuonna trendikkäimmät aurinkolasimallit ovat pyöreät retrolasit ja klassikko Wayfarer-malli, jota on nyt päivitetty sävytetyillä ja peililinsseillä – etenkin sininen, vihreä ja oranssi sävy ovat miesten laseissa suosittuja. Fiksu ostaa samalla kertaa muutamat lasit: yhdet edustustilaisuuksiin ja kaupunkikäyttöön, toiset aktiiviharrastukseen ja ehkä vielä kolmannet edulliset lasit, joiden rikkoutuminen vaikka festareilla ei kirpaise samaan tapaan kuin niiden ykköspokien.

2. Sporttikassi

Kesällä mukana pitäisi kulkea yhtä ja toista pientä, mutta shortsintaskussa tilaa on kovin vähän. Perusarkena mukaan tulee ainakin avaimet, lompakko, kännykkä ja aurinkolasit, mutta kesän pitkinä päivinä usein kaipaa myös puhelimen laturia, pitkähihaista illalla lämmittämään, bluetooth-kaiutinta spontaaneihin puistojameihin… Ja vaikka mitä muuta. Tähän ongelmaan on yksinkertainen, tyylikäs ja edullinen ratkaisu: urheilukassi nyöriolkaimilla.

1. Läpsyt eli kylpysandaalit

Usko tai älä, kylpysandaalit ovat taas muotia. Adidasin klassikko-Adilettet ovat varmasti parhaiten tunnettu malli, mutta kylpysandaaleja löytyy monelta muultakin brändiltä Nikestä G-stariin. Valitse sporttiseen tyyliin sandaalit, joissa on iso logo. Jos kylpysandaalit tuntuvat vähän turhankin erikoiselta valinnalta, ei hätää: samaa rentoa efektiä ja vilvotusta kesävarpaille saa vanhoilla tutuilla flip flopeilla, eli varvassandaaleilla – ja surffarityyli on taattu.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös