Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Edulliset lomakohteet

blogiii

Etsitkö edullisia lomakohteita kesälle tai syksylle? Eri puolelta Suomea löytyy edullisesti vallan mainioita lomakohteita kaveriporukoille tai koko perheelle. Myös risteilyt ja kaupunkilomat Tallinnassa tai Tukholmassa ovat halpoja. Löydät sivujemme kautta palveluita, joiden kautta voit tehdä edullisia lomalöytöjä. Halpojen lomien jahti alkakoon!

Kotimaan lomat

Miltä kuulostaisi kesäloma Levillä? Levillä pääset vaeltamaan, uimaan, golfaamaan tai kiipeilemään. Lapsille löytyy myös tekemistä, sillä Levillä on lasten oma seikkailupuisto. Kesäaktiviteetteja on Levillä lähes loputtomiin. Jos loma Levillä tai muualla kotimaassa houkuttaa, voit varata kauttamme upeita mökkejä, ihania kylpylälomia tai hotellilomia, mikä sinulle sopiikaan parhaiten. Näiltä varaussivuilta voit löytää itsellesi sopivan loman edullisesti:

 • Lomarengas.fi – saat 7 € bonusta
  Lomarenkaasta löydät ympäri Suomea vuokramökkejä, huviloita ja huoneistoja. Vuokrattavia kohteita Lomarenkaalla on ainakin 3900. Löydät lähes mistä tahansa päin Suomea juuri sopivan loma-asunnon.
 • Holiday Club –  saat 3,5 % bonusta
  Jos kaipaat pelkästään kylpylälomaa suosittelemme tutustumaan Holiday Clubiin, josta löydät mainioita kylpylälomakohteita Suomesta. Holiday Clubin sivuilla on oma tarjousosio, josta voit tehdä edullisia löytöjä.
 • Hotels.com  – saat 5 % bonusta
  Onko aikomusta pistäytyä toisessa kaupungissa festarien merkeissä vai haluatko järjestää kumppanillesi romanttisen hotelliloman? Löydät Hotels.comilta rutkasti eri vaihtoehtoja kesäalehinnoin jopa -40 % syksyyn asti.
 • Omena Hotellit – saat 4,25 % bonusta
  Edulliset hotellimajoitukset saat Omena Hotellin kautta. Hotellit sijaitsevat kaupunkien sydämissä. Hotelleita on mm. Helsingissä, Turussa, Tampereella, Porissa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Vaasassa.

Risteilyt ja kaupunkilomat

Miten olisi risteilyloma tai kaupunkiloma edullisessa kohteessa? Voit löytää seuraavilta matkanjärjestäjiltä sopivia ja halpoja lomavaihtoehtoja itsellesi tai perheellesi:

 • Ikaalisten matkatoimisto – 2 € takaisin varauksesta
  Onko tähtäimessä risteily, kaupunkiloma tai kylpyläreissu ulkomaille? Ikaalisten matkatoimiston sivuilta löydät risteilyt Tallinnaan, Pietariin ja Tukholmaan. Ikaaliset tarjoaa myös kivoja kaupunkilomia mm. Riikaan, Vilnaan, Pietariin, Dubliniin ja Lontooseen.
 • Matkavekka – bonusta 0,50 % varauksesta
  Löydät Matkavekalta matkoja koko perheelle mm. Legolandiaan, risteilyjä ja pieniä kaupunkilomia Tallinnaan. Matkavekalta voit myös varata kaupunkilomia ja kiertomatkoja ympäri Eurooppaa.
 • Matkapojat – 2,10 € takaisin varauksesta
  Kaupunkilomat Viroon, Ruotsiin ja muualle Eurooppaan löydät Matkapojilta. Koko perheelle sopivia lomia ovat esimerkiksi Kööpenhaminan Legolandia tai Pariisin Disneyland. Matkapojilta löydät myös kylpylälomia Viroon.
 • Eckerö Line – 3,08 % varauksesta
  Risteilyt, hotellilomat ja kylpylälomat voit varata myös Eckerö Lineltä edullisesti. Pääset autolautalla kätevästi Tallinnaan tekemään vaikka omatoimisen loman. Eckerö Line tarjoaa myös oopperamatkoja esimerkiksi Birgitta Festivaaleille elokuussa.

Lisää matkavarauspalveluita löydät sivuiltamme.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös