Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Hae inspiraatiota kotisi sisustamiseen Habitare-messuilta

Habitare huonekalu-, sisustus- ja designmessut alkavat keskiviikkona 13.9. ammattilaisille ja medialle klo 9-12, minkä jälkeen tapahtuma on auki kaikille kävijöille.

Messujen teema on tänä vuonna Huomisen koti, joka syntyi yhdessä Flow Festivaalin Flow Talks -osallistujien ja ajatushautomo Demos Helsingin kanssa. Jokainen tarvitsee tilan, jossa tuntea olonsa turvalliseksi, lämpimäksi ja rakastetuksi. Maailman epävarmuus ja jatkuva muutos tekevät meidät levottomiksi, joten kodin tehtävä on rauhottaa ja toimia vastapainona elämän hektisyydelle.

Ohjelmassa on muun muassa sekä muotoilijoiden että yritysten esityksiä ja haastatteluja, paneelikeskusteluja sekä opastettuja kierroksia, joilla alan ammattilaiset esittelevät omat suosikkinsa Habitaren näytteilleasettajien joukosta.

Kiinnostavia ohjelmatärppejä:

Keskiviikko: 

17.00 Case Study: Casa Stockmann
Stockmannin Casa Stockmann -tuotemerkistä vastaava tekijätiimi kertoo miten mallisto rakennetaan asiakaslähtöisesti. Miten maailmanlaajuisista sisustustrendeistä valitaan sopivimmat ja miten niitä sovelletaan Stockmannin asiakkaille? Entä miten trendit tuodaan tuotteina asiakkaiden ulottuville juuri oikeaan aikaan siten, että ne tavoittavat mahdollisimman laajan asiakaskunnan?

Torstai:

13.00 Toimittaja, trendianalyytikko Susanna Björklund – Signals-trendiluento: Millä laseilla katsot? 
Olemme subjektiivisia, meillä kaikilla on omanlaisemme maku ja kiinnostuksen kohteet. Silti haluamme kotimme olevan persoonallisia ja itsemme näköisiä. Kaikkea ei voi kontrolloida, paljonko sattuma vaikuttaa siihen, millainen kodistamme muodostuu? Mitä kotimme meistä kertoo?

Perjantai:

11.00 Eettisiä valintoja ja kestävyyttä 
Mitä kaikkea voi eettisyys tarkoittaa sisustusalalla? Voiko ostamalla auttaa? Mitä kuluttajan olisi hyvä tietää tuotteista ja niiden valmistuksesta ostopäätöstä tehdessään?

Paneelin tavoitteena on lisätä tietämystä yrityksen vastuullisuudesta sekä tuotteen sosiaalisista ja ympäristöllisistä vaikutuksista. Mikä on ns. sosiaalinen yritys? Mitä eettisyys sisustuksessa tarkoittaa ja miten kuluttaja saa siitä tietoa? Miten kuluttaja voi arvioida tuotteen eettisiä aspekteja ja tekemään kestäviä tuotevalintoja?

Moderaattori:
Taina Snellman-Langenskiöld
Panelistit: 
Mari Martikainen ja Minna Impiö, Mifuko
Anna Suoheimo, Sera Helsinki
Noora Shingler, toimittaja ja bloggaaja, Kemikaalicocktail
Janne Sivonen, toiminnanjohtaja, Reilu Kauppa
Nora Malin, viestintäjohtaja, Stockmann

Lauantai:

15.00 Sisustussuunnittelija Milla Alftan: Sisustuksen ABC
Mistä hakea inspiraatiota oman kodin sisustukseen? Miten huomioida oikeat asiat remontoidessa, entä miten välttää kompastuskivet? Mitkä elementit korostavat sisustuksen ainutlaatuisia yksityiskohtia ja saavat kotisi täyteen loistoon?

Sunnuntai:

15.00 Kodin tilankäyttö 
Lokal-gallerian perustaja, valokuvaaja Katja Hagelstam ja sisustusarkkitehti, taiteilija Hanni Koroma keskustelevat kodin tilankäytöstä ja säilytyksestä. Missä menee raja taiteessa ja käyttöesineissä? Haastattelijana Sami Sykkö.

Kerää bonusta kodin sisustustuotteista

Hae inspiraatiota kotisi sisustamiseen Habitare-sisustusmessuilta ja luo itsellesi Huomisen koti. Bonuswayn yhteistyökumppaneista löydät monet suositut sisustuksen verkkokaupat, kuten Finnish Design Shop, Scandinavian Design Center, Room21 ja messuilla mukana oleva Stockmann.com.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös