Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Hae piristystä syksyyn kylpylälomalla!

Bonuswayssa on nyt mukana Flamingo Spa, josta voit kerätä bonusta 3,35 %.
Flamingo Spat sijaitsevat Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokettän lähettyvillä.

Flamingo Spa tarjoaa koko perheelle tai aikuisten kesken kylpylälomia. Koko perheelle tarkoitetusta vesipuistosta ei lopu tekeminen kesken. Vauhdikkaiden vesiliukumäkien lisäksi löytyy vesiputouksia, vesivirtoja, hyppytornit, sekä monta erilaista vesialtaita.

Nälän yllättäessä Cafe Spa tarjoaa herkkuja jokaiseen makuun. Täydellä mahalla jaksavat lapsetkin leikkiä viihtyisässä vesipuistossa koko päivän. Jos vedessä temmeltäminen riittää, löytyy lapsille myös leikkipuisto Naurusaari. Siellä lapset saavat kiipeillä, pomppia, roikkua laitteissa, sekä pelata Xbox  360:n uusimpia pelejä.

Aikuisten kesken on myös mukava viettää kylpylälomaa. Flamingon aikuisten Spa Kylpylän ikäraja on 18 vuotta. Pääset nauttimaan kylpylässä lämminvesialtaista (37 C) ja hoitavasta mineraalivesialtaasta. Kylpylästä löydät kuusi erilaista saunaa (suomalainen sauna, kaksi höyrysaunaa, biosauna, kristallisauna, perinnesauna).

Tämän lisäksi voit varata erikseen hemmotteluhoitoja yli 30 eri vaihtoehdosta. Spa Cafesta voi tarvittaessa hakea purtavaa ja kahvilalta löytyvät myös A-oikeudet. Aikuisten Spa Kylpylä sopii mainiosti kahdelle, kaveriporukalle tai polttariporukalle.

 

Irtaudu arjesta ja varaa mukava loma Flamingo Spasta! Muista kerätä 3,35% bonus varauksestasi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös