Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Inspiraatiota syksyn kenkäostoksille

shutterstock_335435204

Syksy on pian täällä ja pääsemme nauttimaan ruskan upeista väreistä. Pikkuhiljaa on aika vaihtaa kesäkengät toisiin jalkineisiin. Syksylle sopii lukuisia kenkämalleja mm. saappaat, nilkkurit ja kävelykengät. Sadepäivien yllättäessä perinteiset kumisaappaat ovat täydellinen valinta. Jos tarvitset inspiraatiota kenkien hankkimiseen, niin nämä mallit sopivat ehdottomasti syksyyn:

Nilkkurit

nilkkurit

Menitpä minne tahansa, näet katukuvassa upeita nilkkureita syksyn aikaan. Nilkkurit ovat sirot, tyylikkäät ja sopivat useiden asukokonaisuuksien kanssa yhteen, oli sinulla farkut tai hame. Nilkkureita löytyy varmasti myös jokaiseen makuun, sillä niitä saa useilla värillä, yksityiskohdilla ja erikorkusilla koroilla.

 

Maiharit

maiharit

Mikäli etsit tukevia ja tilavia kenkiä syksyksi, niin maiharit ovat hyvä valinta. Maihareiden sisälle mahtuu lämpimät villasukat ja voit kulkea niissä koko syksyn. Maiharit sopivat rentoon tyyliin, erityisesti farkkujen kanssa. Myös erilaisilla yksityiskohdilla varustetut maiharit lisäävät tyyliisi persoonallisuutta. Maiharit voivat olla varustettu esimerkiksi remmeillä, ketjuilla, niiteillä tai soljilla.

 

Pitkävartiset

pitkävartiset

Saappaat ovat tänäkin syksynä in. Saappaita saa yli polven tai polvipituisina ja materiaalivaihtoehtoja on useita. Saappaita saa mm. muovi-, nahka- ja tekstiilipintaisina. Suosituimmat värit saappaissa ovat ruskea ja musta. Kumman sinä valitsisit?

 

Saappaat ja muut jalkineet löydät helpoisti:

Zalandolta (Bonusta jopa 5 %)
Spartoolta (Bonusta jopa 1,5 %)
Booztilta (Bonusta jopa 4 %)
Ellokselta (Bonusta jopa 7,5 % 31.8. asti, norm. 5 %)

 

*Kuvissa olevat tuotteet löytyvät Zalandolta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös