Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Mitä lahjaksi isälle? 7 lahjaideaa

Lahjojen antaminen on ihanaa, mutta miksi sen täydellisen lahjaidean keksiminen on niin vaikeaa? Inspiraatiota isänpäivälahjan metästämiseen löytyy toivottavasti alla olevasta listasta.

 

 

 

 

 

 

Ergo Kahvakuula, Treenikauppa.fi

Näitä ergonomisia kahvakuulia löytyy 4-20 kg painoisina. Ergonominen muotoilu vähentää käteen kohdistuvien iskujen painetta.

 

 

 

 

 

 

 


NHL 18 konsolipeli
, Discshop.fi 

Hanki isälle uusin NHL-peli ja pelatkaa yhdessä nopeatempoista, arcademaista 3-vs-3 NHL THREES -pelimoodia. Saatte itse päättää, kuinka monta maalia voittaa ja kuinka monta erää peliä pelataan.

Peak Performance Trail-käsineet, Stockmann.com

Lämpimät hanskat talven lenkkeihin. Käsineiden kämmenpuolella on liukueste, jotka takaavat tukevan otteen esimerkiksi sauvoista.

 

Star Wars -paita, EMP.fi

Odottaako isäsi uutta Star Wars -elokuvaa yhtä innoissaan kuin sinäkin? Anna isälle lahjaksi The Last Jedi -fanipaita, jonka hän voi laittaa päälle elokuvan ensi-iltaan.

 

Tefal Ultra Compact voileipägrilli, Taloon.com

Lämpimät voileivät ovat herkullinen iltapala. Voileipägrillillä isäsi pääsee loihtimaan maukkaita toasteja eikä kompakti grilli vie keittiön kaapista paljoakaan tilaa.

 

Suomi 100-tietopeli, Suomalainen.com

Pitääkö isäsi tietovisoista?  Pelatkaa isänpäivänä yhdessä koko perheen kanssa Suomi 100-tietopeliä. Peli sopii kaikentasoisille pelaajille.

 

Lahjakortti, Offerilla

Löydätkö Offerillan valikoimasta mieluisen lahjakortin isälle? Lahjakortteja löytyy Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Oulun alueille.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös