Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Käytetyt läppärit edullisesti Bonuswayn kautta

Lisäsimme uuden verkkokaupan palveluumme KT-tradingin. KT-trading myy käytettyjä yritysläppäreitä, -tietokoneita ja muita yrityslaitteita kuluttajille edulliseen hintaan. Voit jatkossa kerätä kauttamme 5 % bonusta myös läppäreistä ja muista laitteista!

Miksi KT-Tradingiltä kannattaa ostaa läppärit?

KT-Trading Oy on tietotekniikan osaaja, joka huoltaa ja myy mm. käytettyjä sekä takuuhuollettuja kannettavia eli tuttavallisemmin läppäreitä. Halvimpien kuluttaja läppäreiden sijaan KT-Trading on keskittynyt teknisesti edistyksellisempiin yritys läppäreihin, jotka ovat suunniteltu kestämään myös kovassa työkäytössä. Laitteiden runko, saranat ja pinnat on  valmistettu kestämään fyysistä rasitusta paremmin kuin halvemmissa kotikäyttöön suunnatuissa kannettavissa ja tekniset ominaisuudet sekä varustelu soveltuvat vaativampaankin yrityskäyttöön.

KT-Tradingiltä ostat laadukkaita läppäreitä edullisesti. Laajasta valikoimasta löytyy yritystason kannettavia 6kk takuulla jopa alle 250€ hintaan ja 700€:lla voit saada huippuominaisuuksilla varustellun  CAD-läppärin, joka maksaisi uutena yli 2000 euroa. Kaikki laatumerkit (esim. Apple, HP, Dell, Lenovo ja Fujitsu) löytyvät niin isoilla kuin myös 13 -15 tuuman näytöillä. Ja saa meiltä niitä halvempia kotikäyttöön suunnattuja tietokoneita taikka ASUStekin huippu peliläppäreitäkin.

Kun ostat tietokoneen KT-Tradingilta, voit olla varma, että lisenssit ovat laillisia ja laite on huollettu, tarkastettu ja asennettu viimeisen päälle. Kaikille koneille myönnetään vähintään 6kk takuu ja toimiva huolto takaa mielenrauhasi.

Yhteenveto hyvistä puolista, kun ostat KT-Tradingiltä:

  • Laadukkaat testatut laitteet edullisesti
  • Lailliset käyttöjärjestelmät ja muut ohjelmat
  • Palveleva myynti ja toimiva huolto Herttoniemessä
  • Kaikilla laitteilla vähintään 6kk takuu
  • Laaja valikoima tietokoneita ja myös mm. puhelimia ja tabletteja
  • Erikoitarjouksia ja kampanjoita nettikaupassa
  • Korkein AAA-luottoluokitus, HP ja ASUS valtuutettu kumppani
  • Saat Bonuswayn kautta ostoksistasi 5 % bonusta rahana takaisin

Siirry tutustumaan KT-Tradingin valikoimaan ja kerää bonukset täältä: https://www.bonusway.fi/kt-trading

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös