Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Kesän parhaat lomat Apollomatkoilta

Kesä on jo melkein ovella, joten nyt on täydellinen aika löytää ensi kesän lomakohteista suosikkisi!  Apollomatkoilta löydät monipuolisen valikoiman viehättäviä hotelleja kesän suosituimmissa lomakohteissa. Apollomatkojen rantalomat ovat valmismatkoja, joihin sisältyy sekä lennot että hotelli. Lisäpalveluista, kuten aterioista, retkistä ja lentokenttäkuljetuksista päätät itse. Kokosimme tähän kesän kiinnostavimmat uutuuskohteet ja ihanimmat klassikot.

Uutuudet Korfu & Albania

Vehreän kaunis Korfu

Kesän uutuus Korfu on yksi Kreikan kauneimmista saarista. Vehreällä saarella et ole koskaan kaukana rannasta, ja ilmasto on miellyttävän leuto ympäri vuoden. Korfun kaupungista löytyy vaikutteita useista eri kulttuureista ja vaikutteita menneisyyden valloittajista, ja se kuuluu myös Unescon maailmanperintölistalle. Saarelta löydät paljon viihtyisiä ja pidettyjä hotelleja jokaiseen makuun! Aktiivilomailijoille Korfu on täydellinen kohde, sillä kohteessa voitkin kokeilla kaikkea vaelluksesta ratsastukseen. Loman aikana voit tehdä myös retkiä Kreikan mantereen puolelle tai tutustua muihin Kreikan saariin.

Kerää Korfusta 0,5 % bonusta

 

Kiehtova Albania


Albania pysyi pitkään suljettuna, mutta nyt kiehtova maa on avannut ovensa ja on toinen kesän uutuuskohteista! Maa on vielä melko tuntematon matkailijoiden keskuudessa, jonka vuoksi hintatasokin on pysynyt todella edullisena. Vanhan diktatuurin jäljet näkyvät Albaniassa vielä tänäkin päivänä, ja maaseudulla voit tuntea eläväsi täysin toisella aikakaudella. Kiehtovan historian lisäksi Albaniasta löytyy upeita rantoja ja henkeäsalpaavia maisemia, sekä paikallista ruokaa, josta löytyy makuja Italiasta ja Kreikasta. Ruoka on noin puolet edullisempaa kuin Suomessa, joten voit huoletta kokeilla paikallisia erikoisuuksia ja nauttia lomastasi täysillä!

Siirry kohteeseen ja kerää 0,5 % bonusta

 

Kesän klassikot Kreikka & Kroatia

Klassinen Kreikka

Kreikka on kesälomien todellinen ykkönen. Löydät Kreikasta uniikkeja saaria, pitkiä hiekkarantoja ja rikasta antiikin kulttuuria ja historiaa. Jokainen Kreikan saari on erilainen – vaihtoehtoja löytyy suuremmista ja suositummista kaupungeista pieniin ja rauhallisiin kyliin. Maan hintataso on melko edullinen, ja voit nauttia perinteisestä kreikkalaisesta ruuasta lukuisissa erilaisissa ravintoloissa. Kreikka on myös tunnettu upeista rannoistaan. Tutustu tarkemmin Kreikan parhaisiin rantoihin!

Varaa Kreikasta loma ja kerää 0,5 % bonusta

 

Kaunis Kroatia


Kroatia on kohde, joka ihastuttaa yhä enemmän vuosi vuodelta!

Monipuolisuutensa vuoksi Kroatiasta löytyy jokaiselle jotakin: voit viettää päivän yhdellä upeista rannoista, ihastella uskomattoman kaunista luontoa tai nauttia herkullisesta paikallisesta ruuasta. Myös opastetuilla retkillä pääset näkemään Kroatian ympäristön lähietäisyydeltä, ja tutustumaan sen ainutlaatuiseen kulttuuriin. Matkustaminen Kroatiassa on edullista, ja hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan!

Varaa matka Kroatiasta ja saa 0,5 % bonusta

 

Tutustu Apollomatkojen kesän 2017 parhaisiin rantalomiin!

Kuvat: Apollomatkat

Kirjoittaja on markkinoinnin assistentti Saija Apollomatkoilta, hänen suosikkinsa kesän kohteista on Kroatia.

Kommentit (2)

Jukka Svahn
01.06.2017 06:43

Mitäs Bangkokiin kaipaaville on tarjolla 2-3 viikon matkaa Sukhumvit kadun hotelleissa – aamiaisella.

Laita infoja…ja hintoja.

PS. olen ollut aiemmin asiakkaana mutta sittemmin ette enää Havannan matkoja tehneet – olen siirtynyt toisaalle, mutta tuonne ”Taikamaahan” kuitenkin joka vuosi suunnistan…

Jukka

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös