Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Kiinalaiset verkkokaupat vertailussa


Tänä päivänä Kiinasta ostaminen on helppoa, edullista ja turvallista. Suurin osa kaupoista tarjoaa turvallisia maksutapoja. Kiinakauppavillitys on jatkuvasti kasvamassa: moni tekee mielellään kiinakaupoista ostoksia, kun Internettiin on kirjoitettu paljon hyviä kokemuksia AliExpresssistä tai muita ostokokemuksia kiinakaupoista. AliExpress on selvästi suosituin paikka tehdä ostoksia. Verkosta löytyy paljon muitakin kiinalaismyyjien kauppa-alustoja tai kauppoja. Esittelemme palvelustamme löytyvät Kiinakaupat ja paljon voit saada bonusta rahana takaisin:

AliExpress

Se tunnetuin ja suosituin kiinalaiskauppa! Tuhansien myyjien kauppa-alustalta löydät yli 10 miljoonaa tuotetta. AliExpressin verkkosivut ovat hyvin selkeät, ja tuotteita löydät helposti haun ja filttereiden avulla. AliExpressillä on oma mobiilisovellus, joka toimii Bonuswayn mobiilisovelluksen kanssa yhteen, mikä helpottaa ostosten tekemistä ja bonuksen keräämistä.

Maksutavat: luottokortit, debit-kortit ja American Express
Hintataso: €-€€
Bonus: 5,5 %

 

eBay

eBay on kauppa-alusta, josta voit ostaa käytettyjä ja uusia tuotteita. Vaikka eBay:n kautta saat ympäri maailmaa tuotteita, löydät sieltä huomattavan paljon kiinalaismyyjien tuotteita edullisesti. Tuotetiedoista näet, mistä päin maailmaa tuote lähetetään ja mitkä ovat toimituskulut.

Maksutavat: Paypal
Hintataso: €-€€€€
Bonus: 0.5 – 4 %

 

e-ville

Suomalainen yritys, joka myy Kiinassa valmistettuja tuotteita. Hyviä puolia on e-villessä se, että saat suomeksi asiakaspalvelua, ja käytettävissäsi on suomalaiset maksutavat. Tilatessa suurilla summilla e-villeltä, ei tarvitse pelätä tullimaksuja. Löydät myös e-villen oman myymälän Mäntsälästä.

Maksutavat: tilisiirto, Klarna, Paypal, debit-kortit ja luottokortit
Hintataso: €€-€€€€
Bonus: 3,20%

 

Gearbest

Kulutuselektroniikkaan erikoistunut verkkokauppa. Osa tuotteista löytyy EU:n sisällä olevista varastoista, jolloin tuotteiden toimitus on nopeampaa. Suoraan Kiinasta tilatuilla tuotteilla kestää pidempään toimituksessa. Gearbest tarjoaa vuoden takuun tuotteille.

Maksutavat: luottokortit, debit-kotrit ja PayPal
Hintataso: €-€€€
Bonus: 2,5 % – 5 %

 

LightInTheBox

LightInTheBox on muotiin, juhlakoristeisiin, kauneustuotteisiin ja kodinsisustukseen erikoistunut kauppa. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2007, ja kauppa on myös jonkin verran tunnettu suomalaisten keskuudessa. LightInTheBoxin sivuilla voit valita kieleksi suomen.

Maksutavat: Paypal, luottokortit, debit-kortit ja American Express.
Hintataso: €-€€
Bonus: 6,5 %

 

MiniInTheBox

LightInTheBoxin sisaryritys, joka myy lähinnä kiinalaiselektroniikkaa ja sen oheistuotteita. MiniInTheBoxin valikoimasta löydät yli miljoona tuotetta. Elektroniikan lisäksi kauppa myy koruja ja käyttötavaroita. Sivut saat suomen kielelle, mikä helpottaa asiointia. Tuotteille annetaan tuotekohtaiset takuut.

Maksutavat: Paypal, luottokortit, debit-kortit ja American Express.
Hintataso: €-€€
Bonus: 6,5 %

 

Sammydress

Sammydress on keskittynyt naisten ja miesten muotiin. Löydät kaupasta todella edulliseen hintaan laajan valikoiman trendivaatteita ja asusteita. Tekstiilien laatu on samaa tasoa kuin AliExpressillä. Kaupasta saa vaatteita myös Plus size -kokoisille!

Maksutavat: luottokortit, debit-kortit, Paypal ja American Express.
Hintataso: €-€€
Bonus: 7,5 %

 

Banggood

Löydät suurimmaksi osaksi elektroniikkaa ja harrastelijatavaraa. Banggoodilla on EU:n alueella myös varasto, niin EU:n varaston tuotteista ei tarvitse maksaa erikseen tulleja tai veroja. Tuotteille annetaan takuut ja vialliset tuotteet tulee palauttaa viiden päivän sisällä sen saamisesta.

Maksutavat: Paypal, luottokortit, debit-kortit ja American Express.
Hintataso: €-€€
Bonus: 3 %

 

DealExtreme

Kaupasta löydät paljon elektroniikkaa kuten älykelloja, kännyköitä, autojen lisävarusteita, tabletteja, navigaattoreita ja laitteiden lisävarusteita. Valikoima on todella laaja, sillä löydät yli 300 000 tuotetta. Kauppaa tarjoaa ilmaiset toimitukset ja hintatasoa voisi sanoa erittäin edulliseksi.

Maksutavat: luottokortit, debit-kortit, American Express ja Paypal.
Hintataso: €-€€
Bonus: 1,93 %

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös