Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Koulutarvikkeet opiskelijalle 2017

shutterstock_282686744 (1)

Syksy starttaa pian käyntiin ja niin myös koulutkin. Osa oppilaista tai opiskelijoista aloittaa uudessa koulussa, kun taas osa on jo loppusuoralla. Kuvittele olevasi oppilas, ja mieti millaiset fiilikset koulun alkaminen herättää sinussa? Jännitystä, onnea, uteliaisuutta vai muuta? Jokainen koululainen tarvitsee koulua varten tarvikkeita, jotta koulunkäynti onnistuu sujuvasti. Listasimme 7 hyödyllistä asiaa, joita koululainen tarvitsee. Muista kerätä koulutarvikkeista bonukset itsellesi.

1. Uusi reppu

Jos reppu puuttuu tai vanha reppu on kulunut, on uusi reppu ehdottomasti tarpeen. Verkkokaupoista löytyy satoja erilaisia reppuja ja olkalaukkuja. Reppuja ja laukkuja saat esimerkiksi seuraavista kaupoista: Zalando, Boozt, Outnorth ja Scandinavian Outdoor.

   

2. Kirjoitusvälineet

Hyvät ja ehjät kirjoitusvälineet lisäävät mukavuutta opiskeluun. Hanki koululaiselle seuraavat välineet: kyniä, pyyhekumia, vihkoja, viivottimia ja teroitin. Kirjoitusvälineitä saat mm. Adlibrikseltä ja Suomalaisesta Kirjakaupasta.

3. Uusi puhelin tai liittymä

Puuttuuko kouluun menevältä puhelin? Vai kaipaako liittymä päivitystä? Löydät varmasti sopivat liittymät ja puhelimet TeleFinlandilta tai Elisa Saunalahdelta.

shutterstock_425748886

4. Kirjat

Opiskelusta ei tulisi mitään ilman kirjoja. Lukiota ja korkeakoulua käyville löytyy kurssikirjoja helposti muun muassa Adlibrikseltä ja Suomalaisesta Kirjakaupasta. Tiesithän, että Suomalaisen kanta-asiakkaana saat kirjoista -20 %.

5. Tietokone

Tehtävät ja läksyt lähetetään usein koulun intran kautta. Jos koululaiselta tai opiskelijalta puuttuu oma tietokone tai kannettava, olisiko hyvä aika se hankkia? Esimerkiksi CDON.comilta ja Dustin Homelta löydät erittäin kattavan valikoiman kannettavia.

6. Tulostin

Tulostinta voi tarvita silloin tällöin koulutehtävien tulostamiseen. Jos toimiva tulostin puuttuu, löydät varmasti hyvän tulostimen CDON.comilta tai Dustin Homelta.

7. Vaatteet

Uudet vaatteet tai kengät piristävät aina, ja niissä on mukava aloittaa uusi kouluvuosi. Hyvät vaatevalikoimat löydät mm. Stockmannilta, Zalandolta, Booztilta, Ellokselta, Cellbesiltä, VILA:sta, ONLY:stä ja  Nelly.comilta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös