Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Kutsu kaverisi ja ansaitse lisää!

Onko sinulla kavereita, jotka tekevät myös paljon ostoksia netissä? Kutsu heidät Bonuswayhin ja ansaitse 5 euron palkkio, kun kaverisi tekee ensimmäisen ostoksen Bonuswayn kautta. 

Bonuswaylla on myös käynnissä kilpailu, josta voit voittaa yhdessä kaverisi kanssa huikeita tuotteita adidakselta. Kun olet kutsunut kaverisi Bonuswayhin, käy jakamassa lempituotteesi adidakselta Bonuswayn etusivulla ja pyydä kaveriasi tekemään samoin. Näin olette mukana arvonnassa, josta voitte voittaa jakamanne tuotteet! Lue lisää täältä.

Kaverin kutsuminen Bonuswayhin on helppoa!

1.Klikkaa tätä sivua: www.bonusway.fi/refer-friend

2.Kopioi sivun näyttämä suosittelulinkki

3.Lähetä se kaverillesi

Tiesitkö, että Bonuswayssa voit myös seurata, mitä kaverisi shoppailevat? Etsi kavereita, jotka ovat Bonuswayn jäseniä ja pyydä heitä kaveriksi. Löydät kaverisi helpoiten painamalla Gmail- tai Facebook-logoa. 

 

 

Kommentit (2)

Tanja
11.03.2018 11:39

Bonuswayn kautta korotetun kertoimen aikaan teen eniten ja parhaat ostokseni. Toivotaan lisää korotetun bonuksen päiviä.

Vastaa
  Toimitus
  13.03.2018 07:55

  Hei Tanja,

  Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että teet parhaat ostoksesi korotetun kertoimen aikana. Seuraa uutiskirjeitämme, ilmoitamme niissä aina tulevista korotetun bonuksen päivistä. 🙂

  T. Linda

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös