Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Kuvat.fi: Arkistoi ja jaa kuviasi turvallisesti

Oletko ammatiltasi valokuvaaja vai intohimoinen harrastaja? Etsiikö yrityksenne, seuranne tai yhdistyksenne luotettavaa mediapankkia, jonne tallentaa kuvia useaa eri käyttötarkoitusta varten?

Kuvat.fi on vuodesta 2004 toiminut suomalainen kuvapankki ja median jakopalvelu, joka myy kuvien tallennustilaa ja blogialustaa niin yrityksille kuin harrastajillekin. Palvelimella jaat kuvia turvallisesti ja helposti ystävillesi, sukulaisillesi, asiakkaillesi tai yhteisöllesi. 

Kuvapankki harrastajalle

Valokuvaamista harrastavalle kuvat.fi tarjoaa 500 gigatavun kokoista tallennustilaa, johon mahtuu kymmeniä tuhansia kuvia. Tallennustilaa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi! Jaat kuvia ystävien ja sukulaisten kanssa helposti – hääkuvat tai kuvat muista sukujuhlista saat näppärästi järjestettyä kuvagalleriaan. Voit myös luoda kauniita kuvakollaaseja vaikuttamalla kuvien asetteluun ja kokoon. Jos haluat jakaa kuvia perheestäsi luotettavasti kaukana asuville sukulaisille, kuvagalleria on oivallinen työkalu siihen.

Lisäksi voit perustaa oman blogin, jonka artikkeleita elävöittää omilla kuvilla ja videoillasi. Blogi on helppokäyttöinen eikä onneksi vaadi ohjelmointitaitoja. Myös yritysten, seurojen ja yhdistysten on mahdollista perustaa palvelimelle blogi. Blogille ei tarvitse nimetä vain yhtä kirjoittajaa, vaan siihen voi myös antaa toisille käyttäjille mahdollisuuden kirjoittaa artikkeleita.

Kuvapankki yrittäjälle, seuralle tai yhdistykselle

Kuvat.fi myy yrityksille kolme eri kokoista pakettia: 500, 1000 ja 2000 gigatavua tallennustilaa riippuen käytön määrästä. Kuvagalleria on erityisen kätevä yhdistyksille ja seuroille, sillä sen ylläpitoon voivat osallistua useat eri käyttäjät. Kuvat tapahtumista ja toiminnasta saa jaettua jäsenille, ja tapahtumien vieraat voivat lähettää myös omia kuviaan salasanasuojattuun lähetyskansioon.

Ammattikuvaajalle mediapankki on hyödyllinen työkalu, jolla lähettää asiakkaille vedokset ensiksi arvioitavaksi ja lopulliset digituotteet omaksi. Yritykset voivat jakaa kuva-, video- ja dokumenttitiedostoja henkilökunnan kesken, sidosryhmille ja asiakkaille. Mediapankkiin voi tallentaa julkisia pressikuvia, asiakkaille jaettavia työkuvia sekä alihankkijoiden käyttöön tarkoitettua materiaalia.

Kokeile kuvapankkia viikon ajan ilmaiseksi

Jos kiinnostuit Kuvat.fistä, kokeile palvelua viikon ajan ilmaiseksi sitoutumatta palvelun tilaamiseen. Saat sähköpostiisi käyttöön tarvittavat tiedot heti ja kaikki ominaisuudet ovat käytettävissäsi. Kokeile aluksi, miltä palvelu tuntuu ja päätä vasta sitten, onko se sinua varten. Klikkaa tästä kokeilujaksolle.

Kuvat.fi:llä on ollut AAA/Korkein luottoluokitus jo 10 vuotta, ja sen käyttäjien joukossa on tunnettuja asiakkaita Eckerö Linestä HIFK:hon ja Universal Musicista Miss Suomeen. Nyt palvelu on Bonuswayn yhteistyökumppani ja saat jokaisesta maksukerrasta jopa huikeat 20% bonusta!

Kun olet kokeillut palvelua, kerro meille mitä mieltä olet. Oliko kuvapankki sinun mielestä kätevä ja helppokäyttöinen?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös