Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Laadukasta luonnonkosmetiikkaa Natural Goods Companylta


Natural Goods Company panostaa valikoimassaan laadukkaisiin ja tehokkaisiin luonnonkosmetiikkaatuotteisiin, myös kaikkiin ihonhoidon tarpeisiin. Luonnonkosmetiikka antaa rahoillesi täyden vastineen, sillä maksat vain aidosta ja puhtaasta sisällöstä – näin huolehdit sekä omasta että ympäristösi hyvinvoinnista. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus päivittää kosmetiikkakaappisi sisältö kesäkauden tarpeisiin.

Kesällä ihonhoidossa parhaiten palvelevat mineraalisuojat

Fysikaaliset aurinkotuotteet, eli mineraalisuojat ovat vaatteilla suojaamisen ohella tehokkaimpia ja turvallisimpia suojia iholle, koska niiden teho alkaa heti levityksestä. Biosoliksen aurinkotuotteissa suoja tulee pienistä mineraalipartikkeleista, jotka heijastavat auringonsäteet peilin tavoin pois iholta. Tuotteet hoitavat myös ihoa: aloe vera-geeli, karanjaöljy sekä muut luomutuotetut kasviöljyt ja -vahat ravitsevat, suojaavat tai vaikuttavat antioksidanttisesti ihoon ja neutralisoivat auringon haittoja.

Fysikaaliset aurinkovoiteet ovat yhtä ohuita ja helposti levittyviä, kuin tavanomaiset aurinkovoiteetkin. Biosoliksen valikoimasta löytyy muiden tehokkaiden ja ihoystävällisten aurinkosuojatuotteiden ohella juuri Ruotsissa parhaimpana aurinkovoiteena palkittu Melt-in Cream SPF30, joka nimensä mukaisesti sulaa iholle ja tehden tehokkaan suojan aurinkoa vastaan.

Toinen tapa kesäihon suojaamiseen ovat luonnonkosmetiikkasertifioidut sävyttävät päivävoiteet, meikkivoiteet ja mineraalimeikit, jotka kaikki tuovat iholle UV-valoa taittavan aurinkosuojan sekä luonnollisen peittävyydenEsimerkiksi Mádaran Sun Flower ja höyhenen kevyet, jauhemaiset Earth Minerals –mineraalimeikit
 sopivat loistavasti yhteen tehden ihosta kauniin ja heleän. Mineraalimeikit on helppo ja nopea levittää kasvoille. Lisää tarvittaessa alle värinkorjaaja, esim. punoitusta neutraloiva Pistachio concealer. Suosituimmat suomalaiselle iholle sopivat sävyt ovat BeigeOlive ja Neutral tummuusluokassa 2.

Probioottiset ihonhoitotuotteet ovat ihonhoidon kuumin puheenaihe

Ihonhoidon uusimpaa innovaatiota edustaa probioottisen ihonhoidon edelläkävijä Esse Probiotic Skincare, joka pohjautuu afrikkalaisista kasveista saataviin aktiiviaineisiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin. Essen luomusertifioiduissa tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta. Näin saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja ja auttaa ihoa vahvistumaan ja toimimaan optimaalisesti. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja. Esse-sarjan tuotteilla on saatu loistavia tuloksia mm. ihon ikääntymisen, atopian ja muiden ihohaasteiden hoidossa.

Voit aloittaa probioottisen ihonhoidon kokeilun esim. kolmella tuotteella. Ihosolujen uusiutumisrytmi on keskimäärin noin kuukausi, joten vaikutuksetkin näkyvät yleensä kuukauden sisällä.

Normaali/sekaiho:
Esse Cream Cleanser
Esse Probiotic Serum
Esse Deep Moisturiser 

Herkkä iho:
Esse Sensitive Cleanser
Esse Sensitive Serum
Esse Sensitive Nourish Moisturiser 

Aikuinen iho +40:
Esse Cream Cleanser
Esse Probiotic Serum 
Esse Defence Moisturiser

Huom! Mikäli sinulla on yliherkkä iho, akne, rosacea tai jokin muu ihon haaste, suosittelemme, että käännyt kosmetologin puoleen. Koulutettu Esse-kosmetologi näkee ihosi tarpeen ja osaa suositella oikeat tuotteet tasapainon palauttamiseksi. Lähimmän Esse-hoitolan löydät: http://www.esseskincare.com/fi-fi/stockists.html


Natural Goods Companin tilauksilla on toimitusaika on 1-3 arkipäivää ja yli 50 euron ostokset saat ilman lähetyskuluja. Jokaisen paketin mukana lähetetään paljon ilmaisia tuotenäytteitä. Kun tilaat Bonuswayn kautta, saat aina 6,5 % bonusta tilauksistasi. :- )

 

Blogi on toteutettu yhteistyössä Natural Goods Companyn kanssa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös