Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Lahjaideoita ylioppilaalle

shutterstock_289462541

Kesä kurkkii jo nurkan takana ja nyt alkaa olla se aika vuodesta kun juhlitaan ylioppilaita ja vastavalmistuneita. Jos et ole vielä keksinyt lahjaa valmistuneelle, tässä olisi meidän lahjaideat:

Astiat

Vastavalmistunut saattaa harkita jatko-opintoja toisessa kaupungissa tai muuttaa äidin helmoista pois. Jos tiedät, että kyseinen henkilö on lähdössä kotipesästään, astiat ovat mainio lahja ja sijoitus tulevaisuutta ajatellen. Kukapa ei tarvitsisi astioita uudessa kodissaan? Löydät palvelustamme verkkokauppoja, josta saat tilattua esim. Iittalaa, Arabiaa tai Marimekkoa. Myös lakanat, verhot ja design-tuotteet ovat käytännöllinen lahjaidea.

Verkkokaupat, joista voit saada astioita, tekstiilejä ja sisustustuotteita:

Hotellit ja matkat

Pitääkö hän matkustamisesta? Vai kaipaako hän hemmottelua kylpylässä? Matkalahjat ovat yksi piristävimmistä ja ikimuistoisista lahjoista. Löydät palvelustamme erilaisia matkailuun liittyviä varaussivustoja.

Kylpylälomat ja hotellilomat:

Matkat ulkomaille

Korut ja kellot

Asusteet ja korut ovat upeita lahjoja. Miten olisi lahjaksi tyylikäs kello arkikäyttöön? Naisten suosimia merkkejä ovat mm. Michael Kors, Daniel Wellington ja Marc Jacob. Korut kuten Kalevalakorut eivät ole myöskään hassumpi idea! Löytäisitkö näistä verkkokaupoista sopivia koruja tai kelloja:

Elämyslahjat

Ainutlaatuinen ja erikoinen lahja voisi olla jokin elämys kuten Ferrarilla huristelu, sukelluskurssi, wakeboarding, korukurssi tai laskuvarjohyppy. Parhaat elämysdiilit löydät näistä kaupoista:

Elektroniikka

Kukapa nuori ei tarvitsisi elektroniikkaa selviytyäkseen laskujen maksamisesta ja pysyäkseen ajan tasalla? Uusi kännykkä, tietokone tai iPad on mainio lahjaidea. Jos hän tykkää valokuvaamisesta, niin olisiko hyvä hetki hankkia järjestelmäkamera? Musiikin kuuntelijat arvostavat varmasti lahjaksi Beats-kuulokkeita:
beats
Langattomat ja bluetooth-tekniikalla toimivat Beats-kuulokkeet eivät rajaa liikkumista, kuten langalliset kuulokkeet tekevät. Kaiken lisäksi kuulokkeet ovat suunniteltu tyylikkäiksi ja ne sopivat asusteeksi. Beats-kuulokkeet löydät esimerkiksi CDON.comilta.

Elektroniikkaa löydät esimerkiksi näistä verkkokaupoista:

Reppu tai laukku

Jos tiedät, että nuori on uuden laukun tai repun tarpeessa, niin olisiko se hänelle hyvä lahja?  Suosittuja merkkilaukkuja naisilla ovat mm. Michael Kors, DKNY, Calvin Klein, By Malene Birger ja Lauren Ralph Lauren. Löydät laajan valikoiman reppuja ja laukkuja seuraavista verkkokaupoista:


Kånken-reput ovat olleet pitkään suosiossa ja ovat yksi myydyimpiä reppuja maailmalla. Nämä reput ovat valmistettu kestäviksi! Kånken-reppuja löydät eri värisinä ja erittäin hyvän valikoiman näitä löydät Outnorthin verkkokaupasta.

kanken


Jos ei inspaa…

Voit ensin yrittää udella vastaanottajalta, mitä hän tarvitsee. Jos haluat päätyä tuttuun ja turvalliseen, niin lahjakortit tai käteinen on aina varma lahja. Nuori voi tällöin päättää itse, mitä lahjakortilla tai rahalla ostaa. 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös