Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Laskettelureissu tiedossa? Zalandolta laadukkaat vaatteet ja varusteet

Laskettelu- ja hiihtokausi on alkanut jo osassa laskettelukeskuksista. Onko sinulla laskettelureissu jo suunnitelmissa? Talvilajit vaativat pukeutumiselta ja varusteilta enemmän kuin kesälajeilta. Lämpimät, joustavat ja hengittävät vaatteet ovat a ja o laskettelureissun onnistumisessa.

Zalandolta löytyy kattava valikoima lasketteluun ja lumilautailuun sopivia vaatteita ja varusteita. Suosittuja ulkoiluvaatemerkkejä ovat mm. Salomon, Icepeak, Superdry, Spyder, The North Face, 8848 Altitude, CMP, J Lindeberg, Alpina, POC ja Ziener.

Laskettelutakit

Icepeak YATIN laskettelutakki – 189,95 €
Salomon SNOW laskettelutakki – 289,95 €
Superdry SUPER MULTI laskettelutakki– 279,95 €

Zalandolta löytyy kattava valikoima laadukkaita laskettelutakkeja. Icepeakin laskettelutakin kaksisuuntainen stretch-kangas tekee takista joustavan ja täydellisen talviurheiluun. Salomonin Snow -laskettelutakki on hengittävä, tuulenpitävä ja vettähylkivä. Säädettävä huppu pitää lämpimänä kylminäkin talvipäivinä.

Superdryn Super Multi -laskettelutakissa on irrotettava tikkivuori, jota voi käyttää erikseen kevyenä takkina. Alla olevassa takissa on neljä taskua ja joustavat hihansuut. Päälitakissa on säädettävä huppu, lumihelma ja resorihihansuut, jotka pitävät kosteuden poissa.

 

Lasketteluhousut

Spyder TROUBLEMAKER TAILORED talvihousut – 229,95 €
The North Face CAMPER talvihousut – 139,95 €
Salomon ICEMANIA talvihousut – 199,95 €

Spyder on maailman suurin hiihtoon erikoistunut tuotemerkki. Merkki tunnetaan parhaiten Yhdysvaltojen ja Kanadan maajoukkueiden virallisena sponsorina. Troublemaker tailored -talvihousut eristävät tehokkaasti kylmän ja sisäänrakennetut säärystimet suojaavat hyvin lumelta.

Tunnetun amerikkalaisen ulkoilumerkin The North Facen Camper -talvihousut sopivat rinteeseen. Housut kuivuvat nopeasti ja muotoillut polvet helpottavat liikkumista. Salomonin Icemania -talvihousuissa on säädettävä ja joustava vyötärö, ja niitä löytyy neljää eri väriä.

 

Tekniset paidat ja puserot

8848 Altitude DUB collegetakki – 89,95 €
J. Lindeberg LOGO TECH huppari – 139,95 €
CMP tekninen urheilupaita – 49,95 €

Ruotsalainen 8848 Altitude perustettiin vuonna 1990 kehittämään vaatteita ruotsalaiselle retkikunnalle, joka ensimmäisenä kiipesi Mount Everestille. Siitä lähtien vaateyhtiö on jatkanut teknisten ja innovatiivisten vaatteiden kehittämistä hiihtäjille ja muille talviurheilusta nauttiville ihmisille. Dub -collegetakki sopii välikerrokseksi takin alle, sillä kangas siirtää kosteutta pois ja on joustava.

J. Lindebergin Tech-huppari on joustava ja hengittävä. Sekin toimii loistavana välikerroksena kylminä pakkaspäivinä. Italialainen CMP on yksi Euroopan johtavimmista ulkoilumuodin valmistajista. Vaatteet on luotu Pohjois-Italian vuoristojen haastaviin olosuhteisiin lasketteluun ja vaeltamiseen. CMP:n tekinen urheilupaita on nopeasti kuivuva, hengittävä ja joustava.

 

Varusteet ja asusteet

Alpina SPICE kypärä – 144,95 €
POC FOVEA laskettelulasit – 159,95 €
Ziener GIBBS sormikkaat – 27,95 €

Zalandolta löytyy myös varusteita ja asusteita laskettelureissua varten. Saksalaisen yhtiö Alpina-Sports valmistaa laadukkaita laskettelu- ja pyöräilykypäriä. Alpinan laskettelukypärät ovat suunniteltu virtaviivaisiksi ja turvallisiksi. Ruotsalainen POC valmistaa laskettelulaseja, -kypäriä ja erilaisia suojia. Fovea-laskettelulaseissa on UV-suoja ja hyvä iskunkestävyys. Lasit eivät myöskään naarmuunnu helposti ja ne saa vaivatti irti ja vaihdettua.

Ziener on saksalainen teknisten urheiluvaatteiden ja -hansikkaiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Gibbs-sormikkaat ovat vettä hylkivät ja pitävät kädet lämpiminä pakkassäissä.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös