Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Lataa Bonuswayn mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteisiin

Tuplabonuksia tarjolla! 

Saat tuplabonukset CDON.comista, Fitnesstukusta, Room21:sta, AliExpressistä ja Elloksesta, kun teet ostokset mobiilisovelluksemme kautta.  Ole nopea, sillä tuplabonukset ovat voimassa vain tänään (13.12).

Lue lisää Bonuswayn mobiilisovelluksesta:

Onko mitään ärsyttävämpää kuin se, että verkkosivut eivät toimi kunnolla puhelimellasi? Et pysty selaamaan sivuja kunnolla tai sivujen lataaminen kestää ikuisuuden. Myönnämme, että Bonuswayn verkkosivut olivat puhelimen käyttäjälle hankalat, mutta kuuntelimme teitä ja julkaisimme upouuden mobiilisovelluksen!

Bonuswaylta ilmestyi kesän alussa mobiilisovellus Android– ja iOS-laitteisiin helpottamaan bonusten keräämistä mobiililaitteilla. Sovellus toimii samaan tuttuun tapaan kuin Bonuswayn verkkosivut. Selaa sovelluksen avulla verkkokauppojen tarjouksia, tee löytöjä ja kerää bonuksia.

Mobiilisovelluksen avulla pysyt ajantasalla verkkokauppojen parhaista tarjouksista. Näet missä kaupoissa alennusmyynnit ovat parhaillaan käynnissä, mistä kaupoista saat korotetut bonukset, ja saat käyttöösi Bonuswayn käyttäjille tarkoitetut salaiset alennuskoodit. Pääset mobiilisovelluksen kautta seuraamaan myös kerättyjen bonusten tilannetta, ja voit valita sen kautta lempikauppasi seurattavaksi.

Bussi- ja junamatkat eivät tunnu enää läheskään yhtä pitkiltä ja tylsiltä, kun pääset selaamaan Bonuswayn yli 800 verkkokauppaa. Kaikkien kauppojen selaamiseen kuluu aika monta työmatkaa edes ja takas! Käy lataamassa ilmainen sovellus iOS– tai Android-laitteellesi, ja kerro meille mitä pidät sovelluksesta. 

Kommentit (3)

JK
28.08.2017 15:38

Tämä menee testaukseen. Saanko enempi irti bonuswaysta.

Vastaa
Nina Silfvenius
15.09.2017 07:29

Hei.Annoin sellaisen sähköpostiosoitten alkuun,jota en ole käyttänyt pitkään aikaan .enkä saanut salasanaani käyttöön.Nyt pitäisi vaihtaa sähköpostiosoite.

Vastaa
  Tanja
  19.09.2017 10:12

  Hei Nina,

  kiitos kommentistasi.

  Otathan yhteyttä tuki@bonusway.fi ja mainitse, mihin sähköpostiosoitteeseen toivoisit tunnuksesi päivitettävän. Selvitämme asiaa mielellämme. 🙂

  T. Tanja

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös