Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Bonusta App Store-app’eista – lisää painike iPhone ja iPad -laitteisiisi

Tiesitkö että sinulla on mahdollisuus lisätä Ostohyvitys pikakuvake iPhoneesi tai iPadiisi? Sen avulla bonusten kerryttäminen App Storen ostoksistasi on helppoa! Sinun ei tarvitse kuin klikata Ostohyvityksen App Store painiketta, joka vie sinut suoraan Applen App Storeen ja saat tekemistäsi ostoksista bonusta.

Lisäämällä siis Ostohyvityksen App Store painikkeen iPhoneesi tai iPadiisi muistat helpommin ottaa bonukset App Storen ostoksistasi. Painikkeen lisääminen on helppoa:

 

1. Kirjaudu ensin iPhonellasi tai iPadillasi sisään Ostohyvitys.fi-palveluun

 

vaihe1_ios7              vaihe1

 

2. Mene App Store sivulle ja etsi ”Erityisehdot” kohdasta Ostohyvitys painike ja klikkaa sitä

 

vaihe2_ios7                vaihe2

 

3. Seuraa ohjeita ja paina seuraavaksi iPhonesi Safari-nettiselaimen keskimmäistä painiketta tai jos käytät iPadia paina vasemmasta yläkulmasta löytyvää ”nuoli-painiketta”

 

vaihe3_ios7                vaihe 3

 

4. Tämän jälkeen iPhoneesi tai iPadiisi ilmestyy valikko, josta valitset Ostohyvitys painikkeen kohdalla ”Lisää Koti-valikkoon”

 

vaihe4_ios7              vaihe4

 

5. Tämän jälkeen voit nimetä painikkeen haluamallasi tavalla, jonka jälkeen painat oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta”Lisää”

 

vaihe5_ios7              vaihe5

 

6. Nyt painike on lisätty Koti-valikkoosi. Muista siirtää se alkuperäisen App Store sovelluksen viereen, jotta muistat aina ottaa bonukset App Storen ostoksistasi. Painamalla Ostohyvityksen App Store painiketta siirryt automaattisesti App Store sovellukseen ja saat bonukset ostoksistasi.

 

vaihe6_ios7              vaihe6

 

Ostohyvitys on verkkopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä bonusta yli 450 verkkokaupasta. Siirry verkkokaupan sivuille Ostohyvityksen kautta ja saat bonukset automaattisesti. Saat bonusta esimerkiksi näistä: App Store, Nelly sekä Hotels.com. Jos et ole vielä jäsen liity nyt mukaan säästäjien joukkoon!

Kommentit (3)

Kalle
02.02.2015 22:16

Ei taida toimi tämä vinkki enää uusimmassa iOS 8:ssa iPadillä? Tai jos toimii niin miten?

Vastaa
admin
20.02.2015 09:54

Hei Kalle,

iPhone- tai iPad-laitteisiin lisätyt Ostohyvitys.fi-painikkeet eivät tällä hetkellä valitettavasti toimi. Saadaksesi bonusta esimerkiksi App Storesta tulee sinun siirtyä App Storeen kauttamme osoitteesta http://www.ostohyvitys.fi/app-store

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Pyrimme saamaan painikkeet jälleen toimimaan mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin,
Ostohyvitys.fi

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös