Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Marjatkotiin.fi: paras tapa ostaa kesän marjalaatikot – tuoreet marjat suoraan kotiovelle!

Etsitkö helppoa ja nopeaa tapaa ostaa tuoreita marjoja kotiin? Etkö aina löydä torilta haluamaasi marjalaatua? Tutustu Marjatkotiin.fi-verkkokauppaan, joka toimittaa herkut pelloilta ja metsistä katkeamattomassa kylmäketjussa suoraan kotiovellesi.

Marjatkotiin.fi toimii yhteistyössä eri viljelijöiden kanssa ja kerää heiltä vastapoimitut marjat saman katon alle edellisen päivän tai illan aikana. Sieltä ne toimitetaan asiakkaille koteihin katkeamattomassa kylmäketjussa. Tällä tavalla he pystyvät varmistamaan asiakkaalle mahdollisimman laadukkaan ja tuoreen tuotteen.

Miksi tilata tuotteet suoraan kotiin?

Marjojen kerääminen yhteen paikkaan ja niiden kuljettaminen asiakkaalle on helpoin ja järkevin tapa saada marjat mahdollisemman laadukkaina kotiin. Marjoja ei tarvitse tällä tavalla turhaan seisottaa toreilla, eikä asiakkaiden tarvitse käyttää turhaa aikaa niiden etsimiseen. Toreilta voi olla myös yllättävän vaikeaa saada kokonaisia laatikoita esimerkiksi vadelmaa, mustaherukkaa, punaherukkaa, karviaisia, luomumansikkaa, pensasmustikkaa, luomuherneitä ja karhunvadelmaa.

Mikä on tuotteiden alkuperä?

Marjatkotiin.fi toimittaa kotimaisia, lähitiloilta poimittuja tuotteita. Kesällä yritys toimittaa marjat, sienet, herneet sekä uuden sadon hunaja vastapoimittuina, ja talvella on mahdollista tilata viime kesän hunajapurkkeja ja marjoja niin pakasteina kuin mehuinakin.

Marjatkotiin.fi seuraa tuotteiden kypsymistä päivittäin ja nostaa tuotteita myyntiin niinä ajankohtina, jolloin niiden satokausi on parhaimmillaan. Yritys on valinnut yhteistyökumppaneiksi parhaita viljelijöitä, jotka pystyvät toimittamaan sopivia määriä laadukkaita tuotteita. Näet aina tuotesivulla, keneltä viljelijältä tuotteet tulevat ja voit myös tutustua viljelijöihin tarkemmin.

Milloin ja mistä tuotteita voi tilata?

Marjatkotiin.fi toimittaa kesäisin marjoja ja muita herkkuja kuutena päivänä viikossa maanantaista lauantaihin. Tällä hetkellä yritys toimittaa pääkaupunkiseudulle ja sen kehyskuntiin Kirkkonummelle, Klaukkalaan, Sipooseen, Porvooseen, Järvenpäähän ja Hyvinkäälle.

Asiakas voi valita toimituksen aikaikkunaksi kolme tuntia, joka tarkennetaan aina edellisenä iltana puoleen tuntiin. Toimituspäivänä asiakas saa vielä uuden tekstiviestin, josta lähetyksen saapumista voi seurata reaaliajassa. Kuljettajat toimittavat tilauksen Oiva-luokituksen saaneilla kylmäkuljetusautoilla kotiovelle asti.

Tilauksen teet helposti verkossa ja sen voi maksaa verkkopankin kautta yleisimpiä verkkomaksutapoja käyttäen. Ostokset voi myös maksaa käyttämällä CheckOut Puotia, MobilePay:ta tai MasterPass-mobiilimaksutapaa.

 

Tilaa tuoreet ja laadukkaat marjat kotiin ja nauti kesän makeimmista superfoodeista! Kun tilaat marjat ja muut kesäherkut Bonuswayn kautta, keräät talteen 1,5 % bonusta.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös