Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Matkamessujen parhaat tarjoukset 2018

Perjantaina 19.1. yleisölle avautuvat Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Mukana on lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan lähteä messuille asti hakemaan himoittuja messutarjouksia. Tarjoukset löytyvät myös matkanjärjestäjien verkkosivuilta, ja kun varaat matkan netistä, saat lisäksi kerättyä bonukset talteen!

Listasimme alle Matkamessujen parhaat tarjoukset, joista keräät myös bonuksia. Matkat kannattaa varata nopeasti, sillä tarjouksia on rajallinen määrä.

Matkapojat

Matkapojilta saat 28.1. asti kiertomatkoja ja kaupunkilomia messuhintaan. Lähde ihastuttavalle kiertomatkalle Alsacen kyliin ja kaupunkilomalle Barceloonaan tai Prahaan. Tarjouksessa myös upea kahdeksan päivää kestävä Välimeren risteily.

Lisäksi Tallinkin ja Siljan talvimarkkinat ovat käynnissä. Matkapojilta löytyy paljon tarjouksia Tallinnan ja Tukholman risteilyistä ja ne ovat voimassa 23.1. asti. Lisäksi laivojen Tax-Freessä on Super Sale, jossa tuotteita on jopa puoleen hintaan 28.2.2018 asti.

 • Valituista kiertomatkoista ja kaupunkilomista jopa -100 €/hlö
 • Europa 22h risteilu Tallinnaan alk. 20 €/A-hytti
 • Megastar päiväristeily Tallinnaan alk. 18 €/hlö
 • Baltic Princess 23h -risteily Turusta alk. 14 €/B4-hytti
 • Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä alk. 50 €/ Promenade-hytti

Bonusta 2,40 %

Detur

Deturin matkamessutarjoukset ovat voimassa vain messujen aikana 19.-21.1., joten parhaat tarjoukset viedään nopeasti! Alennukset ovat kahden hengen lomamatkalta jopa -400 euroa. Detur tarjoaa matkoja Rodokselle, Gran Canarialle, Kreetalle ja lukuisiin muihin kohteisiin.

 • Kahden hengen lomamatkasta jopa -400 € alennusta

Bonusta 1 %

Kaleva Travel

Kaleva Travel on matkailualan verkkopalvelu, jonka avulla voit varata lentoja, kaupunkilomia, hotellivarauksia sekä matkapaketteja. Messutarjouksessa ovat nyt edulliset matkat Riikaan, Vilnaan, Budapestiin, Prahaan ja Krakovaan.

Matkojen hintoihin sisältyvät edestakaiset lennot Helsingistä ja hotellimajoitus kahden hengen huoneessa. Tarjoukset ovat voimassa 22.1. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

 • Riika 3vrk 168 €
 • Praha  3vrk 267 €
 • Budapest 3vrk 268 €
 • Vilna 3vrk 278 €
 • Krakova 3 vrk 319 €

Bonusta jopa 5,60 €

Eckerö Line

Tiesitkö, että matka-aika Tallinnaan on Eckerö Linella nykyään vain 2 tuntia ja 15 minuuttia? Eckerö Line on lisännyt yhden lähdön lisää, joten laivoja lähtee Helsingistä Tallinnaan kolmesti päivässä. Jos kaipaat pientä irtiottoa arjesta, kannattaa katsoa nämä messutarjoukset:

 • Päivä Tallinnassa -risteilu tai Miniristeily alk. 10 €/hlö tai reittimatka alk. 6€/hlö/suunta. Varausaika 31.1.2018 saakka, matkustusaika 2.3.2018 asti.
 • Hotellipakettimatka Tallinnaan alk. 35 €/hlö/2hh
 • Yhdensuuntainen henkilö- tai henkilöautolippu 120 €/10 kpl. Voimassa ma-pe-lähdöillä
 • Yhdensuuntainen henkilö- tai henkilöautolippu 190 €/10 kpl. Voimassa kaikilla lähdöillä. Tarjoushintaiset sarjaliput saat, kun ostat ne 31.1.2018 mennessä. Ne ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Sarjaliput tulee tilata ja maksaa etukäteen.

Bonusta 3,08 %

ebookers

Varaa hotellisi ebookersin kautta. Matkamessujen kunniaksi korotamme ebookersin bonuksen hotellivarauksista 6 prosenttiin (norm. 4,5%). Korotettu bonus on voimassa vain sunnuntaihin 21.1. asti.

Bonusta jopa 6 %

Expedia

Jätä turha stressi pois ja varaa valmis pakettimatka Expediasta. Saat sunnuntaihin asti Bonuswaylta korotetun 2,5 prosentin (norm. 1,75 %) bonuksen matkavarauksistasi.

Bonusta jopa 5 %

Hotels.com

Hotels.comin tarjoukset eivät ole messutarjouksia, mutta näitä hintoja ei kannata ohittaa. Hotellihuoneita löytyy nyt jopa 50 % alennuksella, jos matkustat ennen 26.2.2018. Sivustolta löytyy myös jopa 40 % tarjouksia huoneista, joissa matkustusaika ei ole määritelty.

Tarjouksessa mm. huoneita upeista aurinko- ja kaupunkilomakohteista, kuten Santorinilta, Kreikasta ja Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Katso läpi Hotels.comin tarjoukset, kun varaat kesän lomamatkaa.

Bonusta jopa 5 %

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös