Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Matkamessujen parhaat tarjoukset

Tänä viikonloppuna (19.1.-22.1) järjestettävät Matkamessut ovat vuoden merkittävin matkailualan tapahtuma. Messuilta löydät paljon hyviä tarjouksia ja hyödyllistä tietoa erilaisista matkakohteista. Messujen aikaan kannattaa katsoa myös matkanjärjestäjien verkkosivuja, sillä saat samat tarjoukset kuin messuillakin ja voit samalla vertailla hintoja rauhassa eri paikoista. Lisäksi saat tietenkin monista matkanvaraussivustoilta bonusta Bonuswayn kautta.

Tarjoushintaiset matkat varataan yleensä nopeasti, joten unelmiesi matkan suunnittelu kannattaa aloittaa nyt. Tarjolla olisi paljon mahtavia alennuksia upeisiin ranta- sekä kaupunkikohteisiin.

Apollomatkat

Apollomatkat tarjoavat tämän viikonlopun ajan ranta- ja kaupunkilomia huokein hinnoin. Esimerkiksi monet kaupunkilomakohteet 50 euron alennuksella. Lisäksi perheellisille on mukava tarjous: lapset lomalle alkaen vain 99 €. Apollomatkoissa on näiden lisäksi myös monia houkuttelevia tarjouksia.

Esimerkkejä:

 • Kaupinkilomat esim. Berliini, Praha, Barcelona ja Rooma -50 € varauksesta.
 • Perjantaina -100 € kohteista: Santorini, Parga ja Lefkas. (voimassa 20.-22.1.2017 asti)
 • Lauantaina -150 € kohteesta Karpathos. (voimassa 21.-22.1.2017 asti)
 • Sunnuntaina -200 € Montenegron varauksesta. (voimassa 22.1.2017 asti)

Bonusta: 0,50 %

Matkapörssi

Myös Matkapörssi on täyttynyt kiinnostavilla messutarjouksilla. Olisiko seuraava sopiva lomakohde esimerkiksi Rodos, Malta tai Mallorca?

 • Rodos alk. 273 € / 7 vuorokautta
 • Malta alk. 332 € / 7 vuorokautta
 • Mallorca alk. 274 € / 7 vuorokautta

Bonusta: jopa 2,50 %

Eckerö line

Nopeaan ja lyhyeen arjen irtiottoon käy mainiosti Eckerö Linen päiväristeilyt Tallinnaan, jotka on nyt varattavissa messuhintaan, alkaen vain 6 €. Päiväreissun lisäksi voit varata myös hotellipakettimatkan normaalia edullisemmin, matka alkaen vain 34 €.

Bonusta: 3,08 €

Hertz

Näe ja koe enemmän lomallasi: vuokraa auto Hertzin kautta 23.1. mennessä -25 % alennuksella. Valittavissa on lukuisia autoja yli 100 eri maasta. Hertz Gold Plus Rewards -jäsenenä alennuksesi jopa -30 %.

Bonusta: 1,50 %

Matkavekka

Lennä Helsingistä La Palmaan, Gran Ganarialle tai Teneriffalle edullisemmin, kun varaat Matkavekalta lennot. Huomioithan, että vain tiettyinä päiviänä saa alennukset.

Tarjoukset Pe-Su

 • Lennot  alk. 100 € (La Palma, Teneriffa, Gran Ganaria)
 • Loput Kanarian lomat -250 €/hlö
 • Rantalomat (huhti-touko & elokuu) -200 €/hlö

Bonusta: 0,50 %

Matkapojat

Lomaelämykset Matkapojan kautta nyt tarjoushinnoin 24.1. asti. Lähde vaikka Eurooppaan kaupunkilomaa viettämään tai risteilylle seikkailemaan. Mukana mielenkiintoisia kaupunkilomakohteita kuten esimerkiksi Krakova, Berliini, Lontoo, Reykjavik, New York ja Dubrovnik.

 • Kaupunkilomat  alk. 399 €
 • Valituista kohteista -50 €/hlö

Bonusta: 2.10 €

Expedia

Sunnuntaihin (22.1.) asti saat Expediasta 2 % korotetun bonuksen (norm. 1,75 %) lento + hotelli -paketeista Bonswayn kautta. Expedian kautta voit varata matkallesi myös auton: vuokrauksesta saat tämän viikon ajan (22.1. asti) korotetun 4 % bonuksen (norm. 3%).

Bonus: 2 % (lento + hotelli) ja 3 % (auton vuokraus)

Hotels.com

Hotellin varaaminen Hotels.comista kannattaa tehdä etenkin nyt, koska Hotels.comissa on käynnissä jättiale, josta voit saada hotellin matkakohteestasi jopa -50 % alennuksella. Alennuskampanjasta löydät monien suosikkoikohteiden hotellit, kuten esimerkiksi Rooman, Barcelonan, Berliinin ja Mallorcan.

Bonus: jopa 5 %

Detur

Matkamessutarjouksia löydät myös Deturilta. Pääset nauttimaan lomasta vielä edulliseen hintaan. Matkat Helsingistä Kanarialle alk. 299 €/ hlö.

Messutarjouksena:

 • Varaa nyt maksa kesällä
 • Kaupan päälle lentokenttäkuljetukset

Bonusta: 1 %

Bonuswayn kautta saat rahaa takasin matkavarauksistasi. Liity tästä mukaan keräämään bonusta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös