Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Milloin on Black Friday 2017? Mikä se on ja mistä löytyvät parhaat tarjoukset?

Black Friday on tänä vuonna 24.11. Verkkokaupat valmistautuvat kovaa vauhtia yhteen vuoden suurimpaan myyntipäivään, joten pidä Bonuswayta silmällä varsinkin Black Friday -viikolla. Päivitämme Tarjoukset-osioomme verkkokauppojen parhaat Black Friday -diilit!

Mikä on Black Friday?

Black Friday alkoi alun perin Yhdysvalloissa kiitospäivän jälkeisenä alennusmyyntinä. Sitä pidetään lähtölaukauksena kauppojen joulusesongille. Black Friday onkin erinomainen aika hankkia joululahjoja. Kerrankin lahjat olisi ostettu ajoissa!

Black Fridayn alennusmyynnit ulottuvat sekä kivijalka- että verkkokauppoihin. Erityisesti Yhdysvalloissa suurten kauppaketjujen eteen kerääntyy ihmisiä jopa yöpymään ennen Black Fridayta varmistaakseen paikkansa ensimmäisinä. Verkkoshoppailussa vältyt onneksi tungokselta.

Milloin se järjestetään?

Tänä vuonna Black Friday on perjantaina 24. marraskuuta. Tarjoukset loppuvat kesken myös netistä, joten verkossakin on oltava nopea. Helpotamme käyttäjiemme shoppailua ilmoittamalla verkkokauppojen tarjoukset Tarjoukset-osiossamme. Suurin myyntipäivä on Black Friday, mutta ole myös valmiina, jos kaupat päättävätkin ottaa varaslähdon!

Mistä verkkokaupoista löytyy hyviä tarjouksia?

Lähes varmuudella voi sanoa, että kaikki suuret kansainväliset verkkokaupat ovat mukana Black Fridyssa. Zalando, Asos, Adidas ja Nike ovat jopa ilmoittaneet erikseen olevansa mukana.

 

Pysy kuulolla! Meillä on paljon hauskaa luvassa Black Fridayna! 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös