Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Miten säästät lomamatkan ostamisessa? 8 säästövinkkiä

Matkojen hinnoista voi olla vaikea ottaa selvää, koska ne vaihtelevat jatkuvasti. Hintatasoon vaikuttaa yleinen kysyntä, tarjonta ja matkan ostoajankohta. Olemme tehneet seuraavan listan, jotta voit säästää seuraavan matkan hankinnassa rahaa!

1. Osta matkasi matkamessujen aikaan

Jos ostat matkasi matkamessujen aikaan, voit helposti säästää tuntuvan summan. Matkamessujen tarjoukset löytyvät usein myös matkanjärjestäjien verkkosivuilta, jos et halua lähteä messuille. Seuraavat Matkamessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 18.-21.1.2018.

2. Käytä hintavahtia

Hintavahti-työkalu ilmoittaa sinulle, kun valitsemasi matkan hinta laskee. Voit asettaa eri matkasivuilla hintavahdin, joka lähettää sinulle tiedon matkan hinnan laskiessa. Hintavahti on kätevä silloin, kun matkaan on vielä paljon aikaa. Löydät yhden hintavahdin esimerkiksi täältä.

3. Huomioi sesonkiaika

Yleisten loma-aikojen kohdalla matkojen hinnoissa tapahtuu selvä piikki suuren kysynnän takia. Jos ostat tällöin oman matkasi, on se huomattavasti kalliimpi kuin sesonkiajan ulkopuolelta ostettuna.

4. Käytä Bonuswayta

Helppo tapa säästää matkan hinnassa on käyttää Bonuswayta. Osta matka Bonuswayn kautta ja saat matkan jälkeen osuuden matkan hinnasta takaisin. Voit saada esimerkiksi 5 % rahaa takaisin Hotels.comin hotellivarauksista. Bonuswayn Tarjous-sivuilta voit myös löytää hyviä matkatarjouksia.

5. Äkkilähdöt

Jos et ole ihan niin valikoiva matkan suhteen, voit saada matkan todella edullisesti äkkilähtönä. Äkkilähtöjä löytyy esimerkiksi ebookers-matkasivulta. Bonuswayn kautta voit kerätä jopa 3,50 % bonusta.

6. Lähtöpäivällä on väliä

Mitä suositumman lentopäivän valitset, sitä kalliimpia ne yleensä ovat. Hiljaisemmat lentopäivät, kuten tiistai tai keskiviikko ovat yleensä edullisempia. Momondon sivulla on kätevä hintakalenteri, josta voit valita edullisen lähtöpäivän.

7. Osta hotelli ja lento erikseen

Joskus hotellin ja lennon ostamalla erikseen, voi säästää rahaa. Joku arvostaa matkapaketin helppoutta, kun toinen taas pitää itse kootun matkan monipuolisuudesta. Hotels.com -sivustolta löydät paljon hyviä hotelleita, moneen eri makuun.

8. Vertaile hintoja

Ostaessasi matkaa, muista tarkistaa useamman kuin yhden matkailusivuston hinnat. Joskus evästeiden tyhjentäminen tai eri tietokoneen käyttäminen matkan ostoon voi tuoda paremman hinnan. Verkkosivusto voi huomata kiinnostuksesi matkaa kohtaan ja täten nostaa hintaa.

Yhteenveto

Kun seuraavan kerran näet netissä hyvän matkatarjouksen, muista toimia nopeasti. Parhaimmat tarjoukset, kuten äkkilähdöt menevät yleensä nopeasti. Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle apua. Hauskaa matkasuunnittelua!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös