Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Näin muistat aina kerätä bonukset

nain-muistat

Kun kysymme käyttäjiltämme syytä siihen, miksi he eivät ole käyttäneet palveluamme, yleisin vastaus on aina sama: ”En muista”. Tästä blogijutusta löydät vinkkejä, joiden avulla muistat aina kerätä verkko-ostoksistasi sinulle kuuluvat bonukset.

Supervinkki Chrome-käyttäjille

Moni käyttäjämme on toivonut, että verkkokaupassa olisi muistutus bonusten keräämisestä. Olemme toteuttaneet tämän selainlisäosan avulla.

Kun asennat selainlisäosamme Chrome-selaimeesi, saat verkkokaupan sivuilla muistutuksen bonuksen keräämisestä. Sinun tarvitsee vain klikata selaimesi yläreunaan ilmestyvää nappia ja tehdä ostoksesi normaaliin tapaan. Tällöin saat bonukset ostoksestasi.

Lisäosa on tällä hetkellä saatavilla vain Chrome-selaimelle, mutta pyrimme saamaan sen muillekin selaimille. Voit toki myös ladata Chromen, asentaa sille lisäosamme ja käyttää Chromea erillisenä nettishoppailuselaimena. 🙂

Muita vinkkejä

Jos et syystä tai toisesta halua käyttää Chrome-selainta nettishoppailuun, alta löydät muita vinkkejä bonusten muistamiseen. Varoitan, että osa vinkeistä saattaa olla vähän pöhköjä.

Ostohyvitys.fi aloitussivuksi

Käytät sitten mitä tahansa selainta, voit lisätä Ostohyvitys.fi:n aloitussivuksi. Tällöin Ostohyvitys.fi aukeaa automaattisesti ensimmäisenä kun avaat selaimesi.

Alta löydät ohjeet aloitussivun asettamiseen eri selaimilla.

Ostohyvitys.fi kirjanmerkiksi

Jos Ostohyvitys.fi on aloitussivuna makuusi hieman liikaa, voit lisätä palvelumme selaimesi kirjanmerkkeihin/suosikkeihin. Alta löydät ohjeet tähän.

Lappu näyttöön

Ota post-it-lappu, kirjoita siihen ”Muista Ostohyvitys.fi” ja kiinnitä lappu tietokoneesi näytön reunaan. Näin muistat palvelumme olemassaolon aina koneella ollessasi.

Muistutus avainlukulistaan

Kirjoita nettipankkisi avainlukulistaan ”Muista Ostohyvitys.fi”. Näin muistat palvelumme juuri ennen kuin maksat ostoksesi verkkokaupassa. Tällöin voit vielä kerätä bonukset ostoksestasi klikkaamalla ensin kauppaan palvelumme kautta ja maksamalla ostoksen vasta sitten.

Kerro palvelustamme kumppanillesi

Jos kumppanisi on tarkempi rahankäytön suhteen kuin ehkä itse olet, kerro hänelle palvelustamme. Parhaassa tapauksessa saat jatkossa nettishoppaillessasi puolisoltasi kohteliaan ”Muista nyt kerätä ne bonukset, kun niitä kerran on tarjolla” -muistutuksen.

Ostohyvitys.fi-tapetti

Tapetoi asuntosi seinät täyteen ”Muista Ostohyvitys.fi” -tekstiä. Saat tehokkaan muistuttajan ja tyylikkään sisustuselementin samalla kertaa.

Ostohyvitys.fi-tatuointi

Tatuoi kämmenselkääsi ”Muista Ostohyvitys.fi”. Saat kätevän muistutuksen bonusten keräämisestä kun kätesi on hiirellä valmiina klikkaamaan ostoskorin maksunappia. Lisäksi saat tatuoinnin, jollaista kavereillasi ei varmasti ole.

Miten itse muistat kerätä bonukset verkko-ostoksistasi? Kirjoita vinkkisi kommenttina alle.

Kommentit (4)

Vesala
07.04.2016 12:19

Kenties kaikkein toimivin niksi on kuitenkin Ostohyvitys-linkin käyttäminen usein käytettyjen kauppojen kirjanmerkkinä.

Siis: Sen sijaan että tallentaisi kirjanmerkkeihinsä kaupan oman osoitteen (kuten http://cdon.fi/ ), kannattakin tallentaa kyseisen kaupan Ostohyvitys-linkki (esim.
https://www.ostohyvitys.fi/waiting/2812812/15138 ).

Kun kauppaan siirtyy tätä kirjanmerkkiä käyttäen, bonusten kerääminen ei pääse unohtumaan edes vahingossa.

Vastaa
Ostohyvitys.fi
08.04.2016 12:56

Erinomainen vinkki Vesala, kiitokset. Tuo ei tullut meille mieleenkään.

Vastaa
Nettiostaja
14.04.2016 11:14

Miksi tuo lisäosa vaatii käytännössä lähes kaikki mahdolliset oikeudet käyttäjän koneeseen? Jäi sen takia asentamatta!

Vastaa
    admin
    15.04.2016 08:51

    Hei!

    Selainlisäosa tarvitsee laajoja oikeuksia, jotta se toimisi oikein. Jos vierailet verkkokaupan sivuilla, josta voit saada meidän bonuksia, niin lisäosa kertoo sen. Sama juttu, kun laitat Googlen hakuun kaupan nimen, niin selainlisäosamme ilmoittaa linkin yläpuolella bonuksien keräämismahdollisuudesta.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös