Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Nyt tuplabonus kuudesta verkkokaupasta
Saat nyt bonukset tuplana mm. Hotels.comista ja Zalandosta

Saat nyt bonukset tuplana mm. Hotels.comista ja Zalandosta

Tarjoamme nyt tuplabonuksen valituissa verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista 18.6. asti. Kesäkampanjassamme ovat mukana Hotels.com, Zalando, Boozt, Nelly, Yves Rocher ja Fitnesstukku.

Klikkaamalla kauttamme nyt esimerkiksi Hotels.comin sivuille saat 500 euron hotellivarauksestasi 50 euroa rahaa takaisin. 250 euron ostoksesta Zalandoon saat nyt kauttamme 25 euroa rahaa takaisin ja 250 euron ostoksesta Booztiin 50 euroa rahaa takaisin.

Saat kauttamme tuplabonuksen jokaisesta yllä mainituissa verkkokaupoissa 18.6. mennessä tekemästäsi ostoksesta. Voit kerätä tuplabonuksen myös useamman kerran samasta verkkokaupasta.

Käyttäjänämme saat myös mm. Yves Rocherille alennuskoodin, jolla saa 20 % alennusta kaikista tuotteista ja ilmaisen toimituksen.

Katso alta kesäkampanjamme tv-mainos.

Jos et ole jo käyttäjämme, liity mukaan ilmaiseksi osoitteessa http://www.ostohyvitys.fi/kesa/

Miten Ostohyvitys.fi toimii?

Kun klikkaat verkkokaupan sivuille palvelumme kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjä ja maksaa meille myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion jaamme kanssasi bonuksen muodossa. Bonukset saat meiltä käteisenä rahana pankkitilillesi.

Kesäkampanjamme avulla verkkokauppa saa näkyvyyttä mm. televisiossa ja radiossa, mistä johtuen osa kaupoista on korottanut myyntipalkkiotamme kampanjan ajaksi. Tämä mahdollistaa tavallista suuremman bonuksen jakamisen käyttäjillemme 18.6. asti.

Lopuksi

Onko sinulla kysymyksiä Ostohyvitys.fi-palvelusta? Jäikö jokin kesäkampanjaamme liittyvä asia mietityttämään? Jätä kommenttisi alle. Vastaamme mielellämme!

Kommentit (3)

Jarski
16.06.2014 06:56

Hei! Lupaamanne ensimmäinen tuote ostoskorissa ilmaiseksi ei toiminut YR:llä. Se heitti aina seuraavaksi koriin lisätyn, huomattavasti halvemman, tuotteen ilmaiseksi, eikä tosiaan sitä ekana koriin lisättyä. Jäipä sitten tilaamatta kokonaan. Huijausta?! Odotan vastausta.

Vastaa
admin
16.06.2014 08:05

Hei Jarski,

Ikävä kuulla, ettei Yves Rocherin tarjous toiminut kohdallasi. Kokeilimme tarjousta itsekin ennen kuin kerroimme siitä uutiskirjeessämme ja omissa testeissämme tarjous toimi kuten Yves Rocherin sivuilla oli kerrottu.

Jos haluat asiasta lisätietoa, kannattaa sinun olla yhteydessä suoraan Yves Rocherin asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@yves-rocher.fi.

Ystävällisin terveisin,
Ostohyvitys.fi

Vastaa
Jarski
16.06.2014 19:37

Kiitos vastauksesta. 🙂

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös