Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Katso Bonuswayn suosituimmat urheilukaupat

Kevät alkaa ja samalla kesätreenit lähestyvät, joten tsekkaa Bonuswayn suosituimmat sporttikaupat! Kun teet tilauksen Bonuswayn kautta, ostat treenivälineet edullisesti kun saat ostoksistasi bonusta rahana takaisin. Proteiinituotteet, urheiluvaatteet ja -välineet saat listatuista liikkeistä:

Fitnesstukku – saat bonusta 5.50 %

Olit sitten urheilunharrastaja tai ammattiurheilija, löydät lisäravinteet ja muut terveysalan tuotteet Fitnesstukusta. Löytääksesi oikeat tuotteet sinulle sopivaan treeniin, suosittelemme sinua katsomaan Fitnesstukun Tavoitteet–osion. Näitä tavoitteita ovat esimerkiksi painonpudotus, suorituskykyky ja hyvinvoinnin lisääminen. Voisiko oikein tuotteiden etsiminen enää helpommaksi muuttua? Fitnesstukulta löydät myös kampanjatuotteita, joissa hinnat ovat matalat ja tuotteet vaihtuvia.

Mass.fi – saat bonusta 7.50 %

Mass.filtä löydät laadukkaita lisäravinteita urheiluun ja kehonrakennukseen. Verkkokaupasta voit shoppailla niin proteiinijauheet, välipalapatukat, dieettiproteiinit ja esimerkiksi aminohappotuotteet. Löydät valikoimasta myös erilaiset varusteet ja tarvikkeet, kuten esimerkiksi ranne- ja polvituet, treenivyöt, foam rolerit ja vaa’at. Tarvitsemiasi tuotteita voit etsiä näppärän hakutoiminnon avulla lajisi mukaan, harrastit sitten juoksua tai esimerkiksi nyrkkeilyä.

Wiggle – saat bonusta 1.50 %

Wiggle on Britannian johtava polkupyörien ja triathlonvarusteiden verkkokauppa. Löydät valikoimasta MTB-, Maantie- ja aika-ajopyöriä. Wigglestä saat kattavasti myös pyörien runkoja, varaosia ja pyöräilyvarusteita. Lisäksi valikoimassa on myös varusteita juoksuun ja uintiin, sekä unohtamattakaan kestävyysurheiluun sopivia lisäravinteita!

Nike – saat bonusta 4.50 %

Nike.com verkkokaupan kautta voit tilata Niken tuotteita, kuten jalkineita, vaatteita ja asusteita. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia malleja, ja se on suunnattu sekä miehille että naisille. NIKEiD:n avulla voi suunnitella omat persoonalliset Niket.

Blue Tomato – saat bonusta 4.50 %

Blue Tomato on yksi talviurheilun, trendiurheilun ja katumuodin johtavista nettikaupoista. Maailman laajimpiin kuuluvan lumilautavalikoiman lisäksi kauppa täyttää kaikki tarpeesi lasketteluun, skeittaamiseen, surffaamiseen ja muotiin liittyen. Blue Tomato seuraa aina muodin viimeisimpiä tuulia.

Halti – saat bonusta 3.50 %

Haltilta löydät varusteet ja vaatteet niin urheiluun, ulkoiluun, kuin myös retkeilyyn. Halti ei ole vain tuotemerkki, se on arvostettu brändi Suomessa. Halti tunnetaan erityisesti laadukkaista ja muodikkaista vaatteistaan. Verkkokaupassa sinua odottaa monipuolinen valikoima vaatteita ja varusteita, niin naisille kuin myös miehille. Kun tilaat Haltin verkkokaupasta, saat ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksiin.

Mikä on sinun suosikkisporttikauppasi Bonuswaylla?

Mukavaa kevättä! : )

Kommentit (1)

aira jylli
01.04.2017 11:09

toivottavasti opin käyttämään !

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös