Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Ostohyvitys.fi vaihtaa nimensä

Ostohyvitys.fi on nyt Bonusway

Ostohyvitys.fi tunnetaan jatkossa uudella nimellä: Bonusway.

Miksi nimi muuttuu?

Ostohyvitys.fi toimii jo neljässä maassa (Suomi, Ruotsi, Turkki ja Venäjä). Yhteinen nimi selkeyttää palveluamme ja toimintaamme. Samalla koemme, että uusi nimi kuvastaa paremmin sitä mitä haluamme olla: Bonusway on fiksu ja sosiaalinen tapa (way) ostaa.

Emme halua olla vain verkkosivusto, jonka kautta klikkaamalla saa bonusta. Pyrimme olemaan Suomen suurin verkkoshoppailijoiden yhteisö ja paras paikka oppia uusista tarjouksista ja muista netin shoppailumahdollisuuksista.

Lisäksi monet verkkokaupat ja muut yhteistyökumppanimme ovat toivoneet meille nykyaikaisempaa nimeä hieman ”virkamiesmäisen” Ostohyvitys.fi-nimen tilalle.

Mitä tämä tarkoittaa minulle?

Hyviä asioita! Pääasiallinen tavoitteemme tällä uudistuksella on tarjota sinulle mahdollisuus saada isompia bonuksia useammista kaupoista. Samalla pyrimme tekemään bonusten keräämisestä aiempaa hauskempaa.

Uuden nimen lisäksi tulet löytämään palvelustamme muutaman jännittävän uuden ominaisuuden. Palvelumme perustoimintaperiaate ei muutu, mutta vapaaehtoiset uudet ominaisuudet tekevät palvelumme käyttämisestä entistä hauskempaa.

Kerromme uusista ominaisuuksista lisää myöhemmin, mutta etukäteen voimme paljastaa, että esimerkiksi uusien tarjousten löytäminen juuri sinua kiinnostaviin verkkokauppoihin tulee olemaan nykyistä helpompaa ja vaivattomampaa.

Olemme suunnitelleet uusia hyödyllisiä ominaisuuksia toukokuun lisäksi myös kesä- ja heinäkuulle. Kannattaa siis pysyä kuulolla.

Sana on vapaa

Mitä mieltä olet uudesta nimestä? Onko se tyylikäs ja toimiva vai hirvittävä virhe? Jos sinulla on meille kysymyksiä, kommentteja tai neuvoja, kirjoita ne alle.

Pyrimme aina palvelemaan uskollisia käyttäjiämme mahdollisimman hyvin, joten kuulemme mielellämme mielipiteesi.

Kommentit (11)

Mirva Hukkanen
10.05.2016 11:21

Säilyyhän sovellus joka ilmoittaa sivulla että tästä saa bonusta? Bonusway on ihan hyvä nimi 🙂

Vastaa
joonas
10.05.2016 11:47

Olisko millään mahdollista että tuon lisäosan sais taas toimimaan firefoxissa?? Siihen loppui itsellä tämän sivun käyttö, ei sitä muuten muista. Ja selainta en halua vaihtaa sen takia

Vastaa
    Ville (Bonusway)
    10.05.2016 12:12

    Moi Joonas. On hyvinkin mahdollista, selainlisäosa Firefoxille on meillä nimittäin parhaillaan työn alla. Pyrimme saamaan sen valmiiksi mahdollisimman nopeasti ja ilmoitamme, kun lisäosan voi asentaa.

    Vastaa
Saija
10.05.2016 15:04

Saisko lisäosan myös Safarille :)?

Vastaa
Firefox
10.05.2016 18:11

Minäkin toivoisin Firefoxille selainlisäosaa, muistan kyllä yleensä käyttämäni verkkokaupat joista saa bonusta, mutta ei joka kerta kehtaa tulla tarkastamaan saako uudesta tai harvemmin käyttämästä kaupasta.

Vastaa
Lars Linfdqvist
10.05.2016 18:50

Nimi ei miestä pahenna, mutta ei se Suomessa mitään lisäarvoa anna

Vastaa
H_
10.05.2016 21:42

Hyvä nimi, onko macin safarille myös olemassa selainlisäosaa? Chromessa toimii loistavasti ja bonusten keräys käy kuin itsestään 🙂

Vastaa
Ville (Bonusway)
11.05.2016 06:35

Kiitos ehdotuksista! Selainlisäosamme on tällä hetkellä tosiaan saatavilla vain Chromelle. Firefox-lisäosa on parhaillaan työn alla ja valmistunee piakkoin. Tutkimme sen jälkeen olisiko lisäosaperheen täydentäminen Safarilla mahdollista.

Vastaa
Kari Hirvi
11.05.2016 18:51

Ehkä Bonusway on yksinkertainen ja jollain tapaa kuvaava.

Mutta jos monimutkaisuus ei olisi ongelma kuvaavia olisivat myös :

MoneyViaNetBonus

NetShopBonus

%´sBackDropper

NetShopaholic´sBonusSystem

BonusViaNET

Mutta juu.. onhan tuo Bonusway tietty melko yksinkertaisen lyhyt ja helppo ja paremmin muistettava vaihtoehto jos näitä englanninkielisiä vaihtoehtoja käy läpi.

Vastaa
Jari
12.05.2016 10:29

Bonusway-nimeen siirtyminen on sikäli perusteltua jos kerta firma toimii myös Suomen ulkopuolella. Mutta Ostohyvitys ei ollut lainkaan virkamismäinen. Päivastoin. Kuvaava nimi. Bonuswayta väitätte kuvaavaksi mitä se ei ole. Nykytrendihän on se että nimiä vaihdetaan (takaisin) suomenkielisiksi koska ulkolaiset nimet ärsyttävät. Esim. Itella.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös