Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Ostohyvitys.fi-palvelun uudet ominaisuudet
Uudistuneen Ostohyvitys.fi-palvelun etusivu

Uudistuneen Ostohyvitys.fi-palvelun etusivu

Ostohyvitys.fi-palvelu uudistuu toukokuun puolivälissä. Uudistuneen värimaailman lisäksi julkaisemme samalla muutaman uuden ominaisuuden.

Oma versio kännyköille ja tableteille

Uusi Ostohyvitys.fi-palvelu tulee näyttämään paremmalta ja toimimaan nopeammin kännyköillä ja tableteilla.

Uusi versio on rakennettu niin, että sivustomme tunnistaa mikäli käyttämäsi päätelaite on kännykkä tai tabletti.

Mikäli tulet sivustollemme kännykällä, kuvien tiedostokoko on pienempi. Kännykkäversiossa sivustolta on myös karsittu ylimääräisiä elementtejä. Tämä parantaa latausnopeutta hitailla yhteyksillä. Lisäksi sivuston leveyttä, eri osioiden sijaintia sekä fonttien kokoa on muokattu.

Yhdessä nämä muutokset sekä nopeuttavat että helpottavat palvelumme käyttämistä.

Verkkokauppojen suosikkilistaus

Uudistuneessa palvelussamme voit lisätä verkkokauppoja suosikkilistallesi. Näin pääset nopeammin ja vaivattomammin keräämään bonusta suosikkikaupoistasi.

Olemme lisäksi kehittämässä ominaisuutta, jonka avulla voit tilata sähköpostiisi muistutuksen, mikäli suosikkiverkkokauppaasi on julkaistu uusi alennuskoodi tai siellä tehtävistä ostoksista maksettavaa bonusta on nostettu.

Parempi selainlisäosa

Uudistamme myös selainlisäosamme Chrome-selaimelle. Aiemmin selainlisäosa vei sinut verkkokaupan sivulle Ostohyvitys.fi-palvelussa. Täältä sinun piti erikseen klikata verkkokauppaan saadaksesi ostoksistasi bonusta.

Jatkossa voit klikata verkkokauppaan suoraan selainlisäosan kautta.

Tuotemerkkien haku

Yksi eniten toivotuista ominaisuuksista on ollut verkkokauppojen haku tuotemerkkien perusteella. Nyt tämäkin on mahdollista.

Palvelumme uudessa versiossa voit esimerkiksi etsiä vaatteiden verkkokauppaa, joka myy Vilan vaatteita tai lelujen verkkokauppaa, joka myy Legoja.

Suuri kiitos teille kaikille, jotka olette antaneet meille palautetta ja kehitysehdotuksia palvelustamme. Voit lähettää meille edelleen kommentteja, parannusehdotuksia tai mitä tahansa kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen tuki@ostohyvitys.fi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös