Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Parhaat lahjaideat valmistuneelle

Gaudeamus igitur ja suvivirsi raikuvat muutaman viikon päästä koulujen juhlasaleissa ja uudet ylioppilaat saavat painaa valkoisen lakin päähänsä ensimmäistä kertaa. Ilmassa on jännitystä ja nuorilla ylioppilailla on uusi elämäntilanne edessä. Jatkavatko he opintoja korkeakoulussa, pitävätkö he välivuoden reppureissaillen vai siirtyvätkö he kenties jo työelämään? Ylioppilaaksi tuleminen on tärkeä virstanpylväs nuoren elämässä, joten tehdään juhlista ikimuistoiset!

Lue alta Bonuswayn lahjaideat tuoreille ylioppilaille ja muille valmistuneille.

Irtiotto arjesta

Pitkän luku-urakan päätteeksi pieni irtiotto arjesta tulee varmasti tarpeeseen. Hemmottele nuorta viemällä hänet kylpylälomalle tai ulkomaanmatkalle rentoutumaan ja pitämään hauskaa. Voit myös järjestää tunnelmallisen koti-spa-illan laadukkailla ihonhoitotuotteilla.

Kauneustuotteet:

Bangerhead (Bonusta 7,5 %)
Lookfantastic (Bonusta 5 %)
Natural Goods Company (Bonusta 6,4 %)

Kylpylä- ja hotellilomat:

Hotels.com (Bonusta 4,5 % – 6 %)
Holiday Club (Bonusta 3,75 %)

Matkat ulkomaille:

SuperSaver (Bonusta 12 %)
Travellink (Bonusta 11 %)

Koti

Valmistuminen merkitsee monille muuttoa pois äidin helmoista. Nuori kaipaa uuteen kotiinsa käytännöllisiä tavaroita kuten lakanoita, pyyhkeitä ja astioita. Harva nuori omistaa myöskään keittiön tavaroita. Kahvin voimalla elävä ei voi kuvitella muuttavansa pois kotoa ilman kahvinkeitintä! Keittokirja, josta löytyy hyviä yksinkertaisia reseptejä, auttaa nuoren alkuun kotikokkailuissaan.

Tekstiilit, sisustustuotteet ja astiat:

ROOM21 (Bonusta 5,72 %)
Jotex (Bonusta 5 %)
Scandinavian Design Center (Bonusta 5 %)

Keittiötarvikkeita:

KitchenTime (Bonusta 5 %)
Kokkiman (Bonusta 5 %)

Kirjat:

Adlibris (Bonusta 2,5 %)

Urheilu

Urheiluharrastusta tukeva lahja ilahduttaa saajaansa takuulla. Suoritusta mittaava urheilukello innostaa pyrkimään entistä kovempiin tuloksiin. Urheilunhan ei pitäisi riippua välineistä, mutta uudet vaatteet ja tarvikkeet motivoivat lenkkipolulle sateessakin.

Urheilukellot ja sykemittarit:

Scandinavian Outdoor (Bonusta 3,5 %)
Keskisen Kello (Bonusta 1 %)

Urheiluvaatteet ja -tarvikkeet:

Start Fitness (Bonusta 2,5 %)
Halti (Bonusta 4,5 %)
Adidas (Bonusta 6 %)


Elektroniikka

Elektroniset laitteet kulkevat mukanamme joka paikkaan ja ilman niitä olo on riisuttu. Älypuhelimet, kannettavat tietokoneet ja pelikonsolit ovat unelmalahjoja, mutta useimmille hintahaitarin yläpäässä. Erittäin hyviä lahjaideoita ovat myös elektroniikkalaitteiden oheistuotteet, kuten kuulokkeet, pelit ja hauskat suojakotelot.

Dustin (Bonusta 1,5 %)
Ellos (Bonusta 5,5 %)
Teknik Magasinet (Bonusta 4 %)

Viihde

Seuraako nuori innokkaasti sarjoja tai elokuvia? Hanki hänelle lahjaksi kanavapaketti, ja hän saa loputtomasti katsottavaa. Esimerkiksi Elisa Viihteen ja DNA TV:n valikoimasta löytyy rutkasti sarjoja ja elokuvia. Kanavapaketit toimivat monessa laitteessa: tietokoneessa, tabletissa, TV:ssä tai kännykässä. Nuori voi seurata lempisarjojaan missä ja milloin vain.

Elisa Viihde (Bonusta 7,5 €)
DNA TV (Bonusta 5,25 €)

Korut/kellot

Koru voi olla ikimuistoinen lahja, etenkin ajattomat ja kauniit Kalevalakorut, jotka säilyvät läpi elämän. Vastavalmistunut arvostaa varmasti myös tyylikästä rannekelloa, esimerkiksi Gant ja Daniel Wellington tarjoavat laajan valikoiman kelloja sekä miehille että naisille. Kannattaa selvittää ennen kellon hankkimista, pitääkö nuori urheilullisista, nahkarannekkeisista vai kiiltäväpintaisista kelloista.

Stockmann (Bonusta 8 %)
Keskisen Kello (Bonusta 1 %)

Muoti

Vaateostosten tekeminen tuottaa toisille suurta riemua ja toisille taas tuskan hikeä. Vaatteita rakastavalle nuorelle lahjakortti esimerkiksi muodin verkkokauppaan on oivallinen valmistujaislahja. Vaateostoksia inhoavalle nuorelle kannattaa ehkä ostaa jotain muuta lahjalistaltamme. On riskialtista ostaa lahjaksi vaatteita, jos toisen kokoa tai makua ei tunne tarpeeksi hyvin.

Zalando
(Bonusta 5 %)
Nelly.com (Bonusta 11,5 %)
NLY MAN (Bonusta 11,5 %)

Osake

Sijoita nuoren tulevaisuuteen antamalla hänelle lahjaksi osake. Osakkeen omistaminen opettaa nuorelle, miten talouselämä ja pörssi toimivat. Lainasto Oy:n Korkeatuottoinen.fi on luotettava sijoittajille suunnattu palvelu, joka tilittää osingot automaattisesti kuukausittain. Palvelun avulla saat mukavan 3 – 7 % osinkotuoton sijoituksillesi. Ylimääräinen rahaa tulee nuorelle epäilemättä tarpeen!

Korkeatuottoinen.fi (Bonusta 9 €)

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös