Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Parhaat ylioppilaslahjat

fb-tytot

Kysyimme käyttäjiemme mielipiteitä parhaista ja huonoimmista ylioppilaslahjoista. Katso alta mitä ylioppilaalle kannattaa ostaa, mitä kannattaa välttää ja miten voit kerätä itsellesi bonusta lahjaostoksistasi.

1. Lahjakortti

Suuri osa (43 %) kyselyymme vastanneista oli sitä mieltä, että paras lahja ylioppilaalle on lahjakortti. Ostamalla lahjakortin palvelumme kautta, voit saada lahjakortin arvosta jopa 11,50 % rahaa takaisin.

Muoti

Jos valmistunut on kiinnostunut muodista, voi lahjakortti Nellyyn, Booztiin tai Zalandoon olla mieluinen lahja. Nelly myy vain naisten vaatteita, Boozt ja Zalando myös miesten.

Elektroniikka

Elektroniikasta kiinnostunut ylioppilas voi ilahtua lahjakortista CDON.comiin.

Muut lahjakortit

Grouponin diileissä on usein lahjakortteja mm. ravintoloihin, hyvinvointiin ja urheiluun. Diilit päättyvät ja vaihtuvat nopeasti.

Elämyslahjat.fi myy lahjakortteja elämyksiin kuten benji- tai laskuvarjohyppyyn. Tarjolla on myös rauhallisempia elämyksiä kuten hierontoja ja viinikursseja.

2. Käteinen raha

Toiseksi suosituin vastaus (38 %) kyselyssämme oli, että paras lahja ylioppilaalle on yksinkertaisesti käteinen raha.

3. Tavaroita omaan kotiin

Kolmanneksi eniten kannatusta (6 %) sai hyödyllisten tavaroiden kuten astioiden ja lakanoiden ostaminen ylioppilaan omaan kotiin. Hyviä vaihtoehtoja tähän ovat muun muassa Prisman ja Sokoksen verkkokaupat.

Huonoin ylioppilaslahja

Ylivoimaisesti huonoin lahja ylioppilaalle on käyttäjiemme mielestä kirja (43 % vastanneista).

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös