Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Pikkujoulumekot 2018 – 15 suosikkia Elloksesta, Nellystä ja Zalandosta

Marraskuu on täällä, mikä merkitsee pikkujoulukauden alkamista! Vältä viime hetken paniikki ja aloita pikkujouluasun suunnitteleminen jo nyt. Kokosimme 15 suosikkiamme käyttäjiemme lempiverkkokaupoista: Elloksesta, Nelly.comista ja Zalandosta. 

Onko listassa joku mekko, joka erityisesti miellyttää vai löysitkö jonkun vieläkin hienomman? Kerro meille mielipiteesi ja jaa suosikkisi kommenttikenttään. 🙂

 

Ellos

Ellokselta löytyy tyylikkäitä pikkujoulumekkoja, jotka sopivat työpaikan pikkujouluihin. Juhlamekkoja löytyy 40:ltä eri merkiltä, mm. InWearilta, Junaroselta, Espritiltä, Tiger of Swedeniltä ja Elloksen omalta mallistolta.

Elloksen vaatteista keräät 5 % bonusta Bonuswayn kautta.

Klikkaa kuvia nähdäksesi lisää!

 

Nelly.com

Nelly.comista löytyy upeita, nuorekkaita pikkujoulumekkoja. Täältä löytyvät parhaat bilemekot! Mekkoja löytyy mm. merkeiltä, kuten Only, Glamourous, River Island, Vila ja Nellyn omalta merkiltä NLY.

Jos tilaat Nelly.comista ensimmäistä kertaa, saat jopa 11,5 %:n bonuksen! Palaavana asiakkaana saat myös mukavat 4 % bonusta ostoksistasi.

Klikkaa kuvia nähdäksesi lisää!

 

 

Zalando

Zalando on Euroopan suurin muodin verkkokauppa. Mekkojen valikoima on valtava ja sen läpikäymiseen saa helposti kulutettua useammankin tunnin. Kaikki suosikkimerkit löytyvät Zalandosta: Vero Moda, Little Mistress, Chi Chi London, Glamorous, Anna Field, Ralph Lauren, Dorothy Perkins ja paljon, paljon muita.

Zalandosta keräät uutena asiakkaana 5 % bonusta ja palaavana asiakkaana 2,5 %.

Klikkaa kuvia nähdäksesi lisää!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös