Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Mitä tarkoittaa lause: Goods not fulfilling the conditions laid down in articles 9 and 10

Tilasitko AliExpressistä tai Ebaysta paketin, ja sen päälle oli liimattu keltainen tarra omituisella tekstillä? Tiedätkö, mitä lause ”Goods not fulfilling the conditions laid down in articles 9 and 10” tarkoittaa?

EU:n ulkopuolelta tilatusta paketista voi löytyä keltainen tarra, jossa lukee, ettei tavara täytä artikloja 9 ja 10. Älä pelästy, tavarassa ei ole mitään vikaa. Lause tarkoittaa sitä, että paketti on toimitettu Eurooppaan ensiksi johonkin toiseen maahan, josta se on myöhemmin jatkanut matkaa Suomeen.

Tarra toimii huomautuksena tullille, että paketin sisältö ei tule EU:sta, vaikka sen on toimittanut eurooppalainen kuljetusyhtiö.

Keltaista kummallista tarraa ei siis tarvitse säikähtää!

Kommentit (2)

Sinikka Laiho
08.11.2017 13:35

Wish on jäädyttänyt tilini enkä ymmärrä miksi. Kysymyksiini vastaa ilmeisesti robotti, koska vastaus on aina sama, kysynpä miten tahansa. Olen maksanut kaikki ostokseni, joten siitä ei ole kysymys. Mistä sitten?

”Kiitos yhteydenotostasi. Järjestelmämme jäädytti tilisi. Yrityksemme käytäntöjen mukaan emme voi tällä hetkellä poistaa tilisi jäädytystä (https://www.wish.com/terms). Katso ohjeita edellisestä sähköpostistamme, jos sinulla on ongelmia uusimpien tilaustesi kanssa”

Vastaa
  Tanja
  13.11.2017 07:22

  Hei Sinikka,

  kiitos kommentistasi.

  Oletko noudattanut Wishin ehtoja kuten sivulla neuvotaan? Voit kokeilla selvitellä asiaa Wish-yhteisön kanssa. Toivon, että asia selviää.

  T. Tanja

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös