Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Singles’ Day – maailman suurin verkkoshoppailupäivä!

Kiinassa vietetään 11.11. maailman suurinta ostojuhlaa, Singles’ Dayta. Singles’ Day on Kiinassa suosittu 24-tuntia kestävä alennusmyynti, joka rikkoo maailman myyntiennätyksiä vuodesta toiseen. Ennusteena on, että niin tapahtuu jälleen tänäkin vuonna.

Singles’ Day on kiinalainen juhlapäivä, jossa juhlitaan parisuhdettomuutta. Juhla on alun perin lähtöisin kiinalaisesta Nanjingin yliopistosta, jossa miespuoliset opiskelijat halusivat luoda sinkuille oman juhlapäivän romanttista rakkautta juhlistavan ystävänpäivän vastapainoksi. Sinkkujen päivänä sinkut hemmottelevat itseään ja juhlivat yhdessä muiden sinkkuystäviensä kanssa.

Kiinan suurin verkkokauppayhtiö Alibaba Group lanseerasi Singles’ Day -kampanjan vuonna 2009. Ensimmäisenä vuotena mukana oli 27 kauppiasta ja tänä vuonna mukana on jo yli 140 000! Singles’ Dayta markkinoidaan pääsääntöisesti kiinalaisille kuluttajille, mutta Kiinasta löytyy myös kansainvälisille markkinoille suunnattuja verkkokauppoja, kuten AliExpress, Banggood ja Gearbest.

Kannattaa tsekata myös suomalaisten oma kiinalainen verkkokauppa E-ville.com. Viime vuonna verkkokaupalla oli 11 huipputarjousta Singles’ Dayn kunniaksi.

Singles’ Day on samankaltainen kuin Black Friday. Kaikkia alennuksia ei julkaista kuin vasta samana päivänä, ja shoppailijoiden täytyy olla nopeita napatakseen parhaat tarjoukset.

Huomaathan, että myynnit alkavat AliExpressissä 10.11.2018 klo 15  Suomen aikaa!

Ansaitse uusi merkki shoppailemalla sinkkujen päivänä lauantaina 11.11.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös