Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Suositut vaatekaupat Bonuswayssa

Vaatekauppoja on laidasta laitaan. Osa vaatekaupoista keskittyy merkkivaatteiden myyntiin, kun taas osa kaupoista myy omalla brändillä varustettuja vaatteita. Hyvät vaatekaupat saavat suosiota ja käyttäjämme tietävät, mitkä ovat hyviä kauppoja. Bonuswayssa on mukana lukuisia vaatekauppoja, katso alta palvelumme suosituimmat vaatekaupat ja kerää niistä bonusta rahana takaisin:

Suosituimmat vaatekaupat

Zalando – bonusta jopa 5 %
Yksi tunnetuimpia vaatekauppoja, jonka valikoimasta tyylejä löytyy laidasta laitaan. Valikoimasta löydät paljon suosittuja merkkejä esimerkiksi adidas, Nike, Michael Kors, Topshop ja Calvin Klein. Zalandon etuna on ilmainen tuotteiden toimitus ja palautus.

Ellos – bonusta 5,5 %
Ellos myy omia vaatteita ja panostaa erityisesti kestäviin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Vaatteiden värit ovat Elloksella hyvin kauniita ja rauhallisia. Tämä verkkokauppa on suosittu nuorten ja aikuisten keskuudessa.

ASOS – bonusta 3,5 %
Asos tarjoaa klassista ja kaunista, sekä trendikästä vaatetusta. Laajan valikoiman ansiosta jokaiselle löytyy jotain. Jos etsit erityisesti tämän hetken muotivaatteita, niin Asokselta saat ne taatusti hyvään hintaan. Asos myy suosittujen vaatebrändien lisäksi omalla merkillään varustettuja vaatteita, jotka ovat edukkaampia.

Boozt – bonusta 4 %
Kun haluat trendikkäitä tai casual-vaatteita, niin Booztilta löydät niitä ison valikoiman. Vaatteita on nettikaupassa nuorille kuin aikuisillekin. Suosittuja merkkejä ovat Polo Ralph Lauren, Tiger Of Sweden, Tommy Hilfiger ja Hugo Boss.

Nelly.com – bonusta jopa 11,5 %
Nellyn valikoima pursuaa trendikkäitä ja nuorekkaita vaatteita. Valikoima on suunnattu 18-35-vuotiaille. Nellyllä on yli 700 merkin valikoima ja joukosta löytyy esim. By Malene Birger, Coach, Polo Ralph Lauren ja Love Moschino.


Aikuisten makuun

Stockmann – bonusta 8 %
Jos haluat löytää suositut brändit kuten Ted Baker, Michael Kors, adidas, Balmuir, ja Filippa K, niin Stockmannilta löydät ne ainakin. Verkkokaupan toimitusaika on tyypillisesti 3-5 arkipäivää.

Cellbes  – bonusta jopa 6 %
Löydät Cellbesiltä paljon kauniita vaatteita arkeen kuin juhlaan. Suurin osa vaatteista on suunniteltu hyvin aikuiseen makuuun. Hintataso on verkkokaupassa edullinen, niin voit tehdä hyviä löytöjä!

Halens – bonusta jopa 6 %
Edullisesta valikoimasta löytyy aikuisille ja vähän nuoremmille aikuisille vaatteita ja asusteita. Verkkokaupassa on tuttuja merkkejä kuten VILA, b.young, Only, Junarose ja Happy Holy.

Marks & Spencer – bonusta 1 %

Brittiläinen kauppaketju, joka on myös avannut kivijalkaliikkeitä Suomeen. Marks & Spencer myy pelkästään omia vaatemerkkejä. Kun haluat löytää jokaiseen tilanteeseen vaatteita kuten töihin, rentoon hengailuun tai juhlaan, ota suunnaksi Marks & Spencer.

 

Nuorten aikuisten lempparit

House Of Brandon – bonusta 4 %
Suomalainen verkkokauppa, joka on keskittynyt tarjoamaan nuorille aikuisille trendikkäitä vaatteita. Vaatteita löydät suosituilta merkeiltä kuten Calvin Klein, Nike, MAKIA, Timberland ja Vans. Kun haluat löytää uusimmat tyylit, niin löydät ne House Of Brandonilta!

Defshop – bonusta 6 %
Deftshopilta saat streetwear-muotia ja tyylikkäitä sneakersejä!  Löydät valikoimasta brändejä kuten adidas, Nike, DC, Dangerous DNGRS ja Cazzy Clang. Mikäli haluat streetwear-vaatteiden pariin, niin suuntaa Defshoppiin ostoksille.

Forever21 – bonusta 4 %
Yhdysvaltalainen ketjuliike, jonka kautta voit shoppailla erittäin edullisesti vaatteita. Forever21 valikoima koostuu hyvin nuorekkaista vaatteista – etsi siis käsiin kuumimmat muotivaatteet Forever21:lta.

NA-KD – bonusta 5 %
Nuorekasta ja kaunista muotia löydät taatusti NA-KD:stä. Valikoimasta löydät tunnettujen merkkien lisäksi NA-KD:n omia mallistoja, jotka sopivat skandinaaviseen tyyliin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös