Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Suunnittele matka majoituksen mukaan – katso 8 uniikkia hotellia!

Kun suunnittelet unohtumatonta matkaa, mietit ehkä ensiksi matkakohdetta ja sitten vasta majoitusvaihtoehtoja. Tällä kertaa voisit päättää matkakohteen majoituksen mukaan! Katso alta lista kahdeksasta maailman uniikeimmasta hotellista.

Kakslauttanen Arctic Resort – Suomi

Ei tarvitse lähteä kotimaata pidemmälle löytääkseen upeita paikkoja. Sodankylässä sijaitseva lomakylä Arctic Resort hurmaa kävijöitään lasikattoisilla igluillaan, josta voi ihailla tähtitaivasta ja revontulia.

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

Conrad Maldives Rangali Island – Malediivit

Malediivi on tunnettu valkoisesta hiekasta, sinisestä merestä ja luksusmajoituksesta. Tässä hotellissa pääset nauttimaan Maldediivin kauniista maisemista myös veden alla!

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

Huilo Huilo Montaña Mágica Lodge – Chile

Tämä hotelli on täydellinen kohde luontoystävälle. Hotelli sijaitsee Chilen Huilo Huilon luonnonsuojelualueella ja se näyttää keijukaisen tai menninkäisen kodilta. Hotelli on sademetsän, järvien, kuumien lähteiden ja vuorien ympäröimä. Vierailijat pääsevät nauttimaan uskomattomasta luonnosta, ratsastuksesta, kalastuksesta ja kylpylästä.

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

Astare Suits, Santorini – Kreikka

Santorini on Kreikan saarista romanttisin ja tämä hotelli on loistava valinta erityisesti pariskunnille. Hotellissa on yksi upeimmista uima-altaista ja huoneissa on henkeäsalpaavat merimaisemat. Santorini on nautiskelijan saari.

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

Book and Bed Tokio – Japani

Rakastatko kirjoja? Tokiossa voit yöpyä kirjahyllyssä tuhansien kirjojen ympäröimänä! Tässä ihastuttavassa hostellissa on 30 nukkumapaikkaa, joissa on ohut patja ja lukulamppu. Paikkaa kutsutaan lukutoukkien taivaaksi.

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

Rayavadee – Thaimaa

Tämä hotelli sijaitsee Krabin rannalla ja miljöö on todellinen paratiisi. Raileyn alueella eivät liikennöi autot ollenkaan, joten liikkuminen paikasta toiseen tapahtuu veneillä, kajakeilla tai kävellen. Hotelli järjestää lähisaarille retkiä ja rannalla vuokrataan snorklausvälineitä. Täällä sielu lepää.

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

Ashford Castle – Irlanti

Koe satumainen loma Irlannin Ashford-linnassa! Linnalla on pitkä historia, joka alkoi jo vuodesta 1228. Irlannin kuuluisa Guiness-perhe osti linnan 1852 ja kasvatti sen tiluksia yli 10 000 hehtaariin. Linna muutettiin hotelliksi 1939 ja siellä on yöpynyt tähtiä, kuten John Lennon ja Brad Pitt.

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

ION Adventure Hotel, Nesjavellir – Islanti

Tämä Thingvellirin kansallispuistoa lähellä sijaitseva hotelli on vain puolen tunnin matkan päässä pääkaupungista Reykjavikista. Hotelli on uinuvan tulivuoren juurella ja sitä ympäröivät kuumat lähteet. Hotelli on suunniteltu sulautumaan ympäristöönsä ja suurista ikkunoista pystyy talvikuukausina ihailemaan taivasta maalaavia revontulia.

Katso lisää kuvia ja vapaita huoneita täältä.

Kommentit (2)

Lisa
21.01.2018 16:58

Kerrassaan upeita kohteita kaikki,mutta Islanti,Irlanti ja Japani veivät voitot TOP-3 omalta listaltani. Tuo Japani jäi eniten mietityttämään kokemuksena.

Vastaa
Elik lunde
21.01.2018 19:53

Kivaa . Mutta vaim on kanssa pidas vähe suunitellä

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös