Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Syksyn must-have asusteet – päivitä tyylisi Weecosissa!

Syksy on tullut luihin ja ytimiin – on aika nauttia upeista ruskapäivistä! Pehmeillä, hengittävillä materiaaleilla varmistat, ettei kylmä pääse yllättämään lämpötilan painuessa pakkaslukemiin. Muhkeita materiaaleja, piristäviä värejä ja tyylikkäitä tummia sävyjä syksyysi löydät helposti vastuullisten tuotteiden markkinapaikasta Weecosista.

Kokosimme viisi laadukasta herkkua syksyn viileisiin säihin.

Leveä ja pitkä luomumerinovillainen neulehuivi tuntuu kuin halaukselta koleana syysaamuna!

Näyttävän hyvänmielen asusteen materiaalina on paksu ja laadukas luomumerinovilla. Samoin kuin Saaristo-pipo myös leikkisä Pesukarhu-huivi on lämmin ja hengittävä. Tarttuvan molemmat tuotteet on suunniteltu ja neulottu Suomessa ja niillä on sekä G.O.T.S. että Bluesign -sertifikaatit, jotka takaavat, että materiaalin tuotantoprosessissa on huomioitu ekologisuus ja eettisyys.

Pesukarhu huivi / Hartiahuivi – 159 € 

Saaristo pipo – 45 €

KIKSin takki on tehty sähään kuin säähän!

Erittäin kevyt ja rento KIKSin takki on valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämästä. Joka sään kestävässä takissa on sivutaskut ja laaja huppu. Unisex-takki on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

KIKS Weightless jacket – 240 €

Nämä laadukkaat lapaset tekevät arjesta hauskempaa!

Moikon lapasten selkäpuolelle painettu kuvio heijastaa valoa ja tekee käyttäjänsä näkyväksi liikenteessä. Lapaset on sekä neulottu että painettu Suomessa ja materiaalina on käytetty merinovillaa. Heijastavia printti lapasia on saatavilla kaikenikäisille.

Sunrise -heijastavat lapaset – 30 € 

 

Tyylikkyyden huippu on tässä!

Pihka Collectionin nahkalaukku on käytännöllinen, yksinkertaisen kaunis ja tilava shoppere-kassi kahdella sisätaskulla. Suomessa käsintehty nahkalaukku on pettämätön hankinta.

Virta kassi – 269 €

 

Näissä säärystimissä jalat eivät palele!

Merinovillaiset Dream-säärystimet antavat aamulla kantajalleen vielä hetken lisäaikaa leijalla unimaailmassa. Iltapäivällä ne siivittävät jälleen uuteen seikkailuun keskelle lehti- tai lumikasoja! Papun säärystimet on valmistettu Suomessa ja niitä on saatavilla myös lapsille. Tyylikäs ja lämmittävät lisä asuun!

Merinovilla säärystimet – 39 €


Kauppapaikka Weecos yhdistää suunnittelijat ja asiakkaat uudella tavalla. Välissä ei ole varastoa tai muita ylimääräisiä käsiä, vaan osto Weecosista on osto suoraan suunnittelijalta itseltään. Tuotteiden osto on turvallista ja helppoa, sillä Weecosissa toimivat yritykset kertovat toiminnastaan, tuotantopaikoistaan ja tuotteistaan mahdollisimman läpinäkyvästi. Kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen.

Löydä omat suosikkisi, mielenkiintoiset brändit ja vastuullisesti tuotetut tuotteet Weecosista!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös