Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Liikutko luonnossa? Katso sopivat ulkoiluvaatteet

Suomen rikkaus ovat sen puhtaat järvet ja komeat metsät, jotka peittävät noin 77 prosenttia koko maan pinta-alasta. Suomalaiset ovat onnekkaita, kun asuvat luonnon ympäröimänä: lähimetsään on jokaisella matkaa keskimäärin vain 700 metriä. Luontomatkailu on maailmalla nouseva trendi, koska luonnolla on voimaannuttava ja virkistävä vaikutus kiireen ja stressin vastapainona.

Nauti etuoikeudestasi asua luonnon helmassa ja lähde ihailemaan ruskan väriloistoa lähimetsään tai vähän kauemmaskin. Zalandolta löytyy ulkoiluun sopivia vaatteita muun muassa suosittuilta ulkoilumerkeiltä, kuten Haglöfs, The North Face, Icepeak ja Salomon.

Ulkoilutakit

The North Face untuvatakki – 219,95 €
Icepeak Trinity ulkoilutakki – 139,95 €
Salomon Drifter Air Mid – 199,95 €

Zalandolta löytyy tyylikkäitä ulkoilutakkeja, jotka sopivat niin vaellusretkille kuin urbaaniin luontoon. Amerikkalainen The North Face tunnetaan kestävistä, kevyistä ja tyylikkäistä ulkoiluvaatteista ja -varusteista. North Facen ja Icepeakin takit ovat niin tyylikkäitä, että niitä voi pitää päällä myös arjessa.

Luhdan omistama suomalainen tuotemerkki Icepeak on yksi Euroopan menestyneimmistä urheiluvaatemerkeistä. Menestyksen takana ovat laadukkaat materiaalit, trendikkäät mallistot ja edulliset hinnat. Salomon on laadukas ranskalainen urheiluvarusteiden valmistaja, joka on nykyään suomalaisen Amer Sportin omistuksessa. Lämpimää ja hyvin hengittävää Drifter Air Mid-urheilutakkia voi pitää sellaisenaan tai välikerroksena lämmittämään kylmillä keleillä.

Ulkoilupaidat ja -housut

Even&Odd Basic Half Zip fleecepaita – 24,95 €
Adidas Performance kangashousut – 109,95 €
Craft Pin Half Zip fleecepaita – 39,95 €

Even&Odd on saksalainen vuonna 2012 perustettu vaatemerkki, jonka vaatteet ovat nuorekkaita, värikkäitä ja raikkaita. Harmaasta fleecepaidasta löytyy myös vaaleanpunainen versio. Adidas taas kuuluu maailman johtavimpiin urheiluvaatteita, -jalkineita ja -varusteita valmistaviin yrityksiin. Se on urheilun klassikkomerkki. Adidaksen housut ovat aina trendikäs valinta.

Craft on suomalainen vaateyritys, joka valmistaa teknisesti toimivia harjoittelu- ja kilpailuvaatteita mm. pyöräilyyn, hiihtoon ja juoksuun. Craft on jo vuodesta 1977 ollut aktiivisesti mukana kehittämässä materiaaleja, jotka hengittävät ja siirtävät kosteuden iholta. Craftin fleecepaita soveltuu monenlaiseen kuntoiluun.

Ulkoilukengät

 

Salomon Xa Pro 3D Mid 2 Gtx – 159,95 €
Haglöfs Ridge II GT – 199,95 €
Lowa Mauria GTX – 279,95 €

Luonnossa -verkkolehdestä löytyy vaelluskenkien vertailu, jossa pärjäsivät hyvin muun muassa Salomonin, Haglöfsin ja Lowan kengät.

Salomonin Xa Pro 3D Mid 2 Gtx -kengissä on vedenpitävä Gore-Tex-kalvo, joka pitää jalat kuivina märissäkin olosuhteissa. Kengissä on myös erinomainen pito ja pohja soveltuu epätasaiseenkin maastoon. Kengät sopivat erinomaisesti kevyeeseen ulkoiluun luonnossa.

Haglöfsin Ridge II GT -ulkoilujalkine sopii monenlaiseen ulkoiluun. Kengät ovat vedenpitävät, hengittävät ja tuntuvat kevyilta mutta tukevilta jalassa. Ulkonäöltään kenkä on tyylikäs ja sitä voi käyttää ulkoilun lisäksi myös arjessa. Tämä kenkä ei sovellu retkeilyyn painavan rinkan kanssa, vaan sopii paremmin kevyille patikkaretkille.

Lowan Mauria GTX on vaelluskenkä, joka soveltuu vaativaan käyttöön. Näillä kengillä voit lähteä useamman viikon kestäville vaellusretkille vaativaankin maastoon. Kenkä tukee nilkkaa ja jalkaa ja pohjassa on erinomainen pito. Tämä kenkä pääsi vertailussa kärkijoukkoon ja sai kokonaisarvosanaksi 9,4/10.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös