Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Tässä ovat syksyn huulipunat!

shutterstock_403997842

Samalla kun vaatekaapin sisältöä päivitetään syksyn väreihin, niin meikkipussin sisältö voi kaivata myös uusia tuotteita. Tänä syksynä näyttävät huulipunat ovat ehdottomasti in. Kuuminta huutoa ovat punaiset ja tummanväriset huulipunat. Löytyvätkö tämän väriset punat meikkipussistasi?

Tummanvioletti

Näyttökuva 2016-09-28 kello 15.13.04

DIOR ADDICT Fluid Stick – Intrigue 33.92 €

Väri voi näyttää pelottavalta, mutta se ei ole niin pelottava miltä näyttää! Oikeanlaiseen tyyliin yhdistettynä tummanvioletit huulet näyttävät upealta. Yllätä kaverisi ja laita tummanviolettia huuliin seuraaviin illanistujaisiin!

 

Ruskea

Näyttökuva 2016-09-28 kello 15.26.42

Lancome L’Absolu Rouge – Brun Évasion 32.50 €

Jos räväkkä väri ei ole tyyliäsi, niin ruskea on hyvä vaihtoehto. Ruskea on hyvin neutraali väri, mutta näyttävä, mitä tummempi sävy – sitä näyttävämpi. Punaiseen taittuvat ruskeat huulipunat sopivat myös monenlaiseen tyyliin.

 

Tummanpunainen

Näyttökuva 2016-09-28 kello 15.46.19

Clinique Pop Lip Colour & Primer – Rebel Pop 19.95 €

Romanttinen tummanpunainen on tyylikäs ja se sopii asuun kuin asuun.  Tämän syksyn punaisiin väreihin lukeutuvat myös chilin punainen, tiilin punainen ja palanut punainen. Vaihtoehtoja riittää, mikä punaisen eri sävyistä on mieleisesi?

Saat seuraavasta huulipunaostoksestasi bonusta, kun teet kauttamme tilauksen. Voit tehdä tilauksen seuraavista kosmetiikkaverkkokaupoista:
Lookfantastic – bonusta jopa 5 %
Feelunique – bonusta jopa 5 %
Bangerhead – bonusta jopa 7,5 %
Eleven – bonusta jopa 5 %

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös